Varsle Foto.no
Erfaringer
Trond U.
Konstruksjon:
Pris/ytelse:
En solid og god printer, fantasisk god på bilder, prøvde den på et Fuji testbilde opp mot en 7900 som er modellen over med 2 ekstra farger. Hadde store problem med å skille bildene. 7890en var bedre på enkelte toner og overganger og 7900en på andre, kom frem til at de var like gode til fotobruk.
Stor og tung, for sensetivt Auto Nozzle check system, tar lang tid og bruker en hel del blekk.
Jeg var uheldig og fikk en med feil i maintenance enheten, måtte ta kontakt med Epson Norge Level One, dette utartet seg, ting som burde ta en uke tok to måneder. Sitter igjen med et klart inntrykk av at Level one ikke tar kundene på alvor eller har respekt for andres tid, i håp om at kundene skal gi opp og bare leve med problemene. Måtte kjøpe blekk for 8800 før jeg i det hele kom i gang med printeren.
Man må være svært pågående og helst komme med trusler om å gå høyere opp i systemet for å nå frem eller i det hele tatt få en fornuftig respons.
Kjempebra printer til en bra pris, må kjøres med Auto Nozzle Check av ellers går det tregt og blir dyrere enn det burde.
Min printer kostet meg mange forbannelser og mye tid siden Epson Norges servicenivå er så dårlig, fikk riktig nok 2 patroner og en vedlikeholdstank pga den uthalende, og arrogante holdningen til Epson Norge level one, men hva er det opp mot hele blekksettet som fulgte printeren ++, en 2/3 full vedlikeholdstank og ca 20 timers tulljobbing pga arroganse. Beskjeden jeg fikk via forhandleren var at en måtte forvente å være uheldig i blant.
Anbefaler andre å lage mest mulig oppstyr for å få ting gjort, Epson Norge prøver seg bare på uthaling og annet tull for å slippe å ordne opp.
Totalkarakter 4 pga Epson Norge. Det er tross alt noe som heter totalkvalitet.
Varsle Foto.no
Åpne uskalert versjon i eget vindu