Mother Of Stone
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-12-31 15:33:05
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger568
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_230673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (22)
Fred S.

Hei Ingebjørg; våken enda ? ( Dumt spørsmål....) Jeg har hørt om Mother of Pearl, men aldri Mother of Stone, så der satte du meg fast. Du stter meg litt fast med dette bildet også, rett og slett fordi jeg ikke skjønner hva dette er. Uten tegningen ville jeg ha gjettet på at du har fotografert skog med kamerabevegelser, men den nakne tre-jenta gjør meg litt forvirret. Så om jeg liker det ? Vet ikke.....

vh fred
Avsluttet .

Eit uvant bilde frå di side av eit skogsinteriør med ei skikkeleg rotfesta dame som blikkfang! Fine farger og god utnytting av bildeflata. Tittelen gjev meg ikkje så mykje hjelp til å forstå kva du vil ha sagt med bildet, men det kan sjølvsagt vera at eg ikkje får dei rette språklege eller litterære assosiasjonane av ''Steinmora''.
Mh Paul
Anne-Lise S.

Blir sittende og studere dette. Lurer på hva det er satt sammen av. Er det trestammer, en tatovering (mother of stone) og noe filterbruk eller lag på lag? Liker farger og det litt mørke og mystiske over dette, men neimen om jeg forstår helt... :-)

Anne-Lise
Torbjørn K.

Dette synes jeg ble svært spennende, Ingeborg. Trolsk, malerisk og vakkert, og jeg blir sittende å lure på hvordan dama har kommet inn der. Bildet kunne fungert bra uten dama også, som et abstrakt skogsbilde, men det er selvsagt ekstra spennende når man blir tatt litt på senga og får se noe man ikke har sett før. Jeg tror kanskje jeg ville prøvd å tone ned dama litt, slik at hun ikke blir så åpenbar og tydelig, det tror jeg kan tilføre mer mystikk i bildet.

Torbjørn
Helge R.

Hei Ingebjørg!!
Jeg liker stoffeligheten i filteret, gir meg en følelse av letthet, luft og så treet med quinden, jeg tror på mor jord, mor tre er mer difust.
Bra farge i bildet.
Et flott nytt fotoår til deg, med gode hilsener fra
:)Helge
Stian H.

Hei.

Spennende farger av en eventyraktig skog. Ble sittende en stund å fundere på hva damen i bildet skulle fortelle meg, og tror jeg fant ut at jeg likte bildet bedre når hun forsvant... Hadde vært artig og visst hvordan du fikk skogen slik. Det er ikke panorering nei? Hvor kommer dama fra, minner meg nesten om en tatovering.

Godt nytt år til deg, med ønske om mange fine fjellturer i vinter!
Inge S.

Hei.
Et lite stykke fotokunst dette og syns det er spennende. Dette
ble meget bra og liker det godt.

Mvh Inge
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for interessante tilbakemeldinger. Bildet er satt sammen av litt vin og to bilder; en skogpanorama (tilt), en tatovering. Jeg skjønner godt forvirring og spekulasjon, men det er artig og se hva dere synes. Når det gjelder tittelen er kanskje den litt så som så, noe mer passende (?) hadde muligens vært moder jord.

-ingebjørg
Jan Frode A.

Bildet ble egentlig ganske spennende. Tror nok det tåler en beskjæring inn fra høyrekanten. Jeg har sansen for former og farger her. Fin struktur på bildeflata. Annerledes og uvant bilde fra din side :-)

mvh Jan Frode
John H.

Hei Ingebjørg.
Vart forundra no ja. E de ho Ingebjørg ta? Vel i skjønne meir etter å ha lest oppskrifta. Kreativt og jordbundet er det ihvertfall. Veldig jord både i farger og uttrykk. Men varmere enn stein. En god tittel til bildet ditt kunne være Bona Dea. Skoggudinnen Fauna, i Romersk mytolegi, vart titalt som Bona Dea. Kjekt å sjå at du prøver ut nye ting. Om i likte bildet? Ja, faktisk. Synest det var en spennende og god komposisjon som må tittes på noen ganger for å bli fortrolig med. Det er jeg nå. Veldig bra. Det eneste jeg kunne tenkt meg å forandre på er å ta bort litt i underkant, slik at røttene på dama ender i nedre bildekant. Då vil ho ikke se så ''plassert'' ut.
John
Odd Tore S.

Menneskets røtter i naturen/skogen?
Om jeg skal trekke noen symbolikk ut av dette, må det bli noe slikt.
Nå har jeg ikke trimmet mottageren min med vin, så det kan være dybder som jeg ikke når her.
Noe spesielt, for å si det slik, og ikke lite spennende. Artig å se at også tatoveringer kan komme til nytte.
Plasseringen i bildet er OK, kanskje burde hun vært noe nærmere den skogbunnen som er utelatt. Men hvorfor ikke sveve, kanskje mennesket i skogen er som mistelteinen?
God nytt år med og uten kreativitetsvin!
Odd Tore
Stine J.

Hei Ingebjørg,

Et spennende bilde. Jeg liker spesielt strukturen i det og fargene. ''Moderen'' kunne med fordel vært plassert litt mer mot høyre, alternativt en kutt fra høyre.

Spennende og annerledes. :)

mvh Stine
Avsluttet .

Dette er ikke deg Ingebjørg. Nei jeg mener ikke tegningen. Den synes jeg du kan ta bort fordi bilde er utrolig flott.

Utrolig flott i den forstand at jeg liker de varme farvene, lyset og ikke minst mystikken i bildet.

Ja jeg tror dette er et veldig pent bilde som kan stå godt på egne ben.

mvh arild
Avsluttet .

I dag kommenterer jeg ikke bildet, vil bare ønske deg et riktig godt nytt fotoår. Videre vil jeg takke for de flotte & seriøse tilbakemeldingene jeg har fått fra deg.

Et riktig Godt Nyttår ønskes deg & dine.

Vennlig hilsen
Arne
Kjell Sigurd S.

Du går stadig nye veier og her synes jeg du har valgt et godt spor. Spenningen i de kjente skogsdetaljene i kontrast mot en rar enkel tegning er utfordrende. Her kunne man lese alskens symbolikk i bildet uten at jeg skal begi meg ut på det. Bildet setter ihvertfall i gang fantasien og det er bra. Tøft.

Kjell S
Jóhann Á.

Hei Ingebjørg!
Jeg syns ideen er grei, men den ''tengingen'' syns jeg ikke passet inn i bildet. Blir litt for enkelt og jeg syns det ødelegger for et ellers fint bilde. For strukturen og fargene i bildet ellers, liker jeg godt.
Godt nyttår til deg Ingebjørg og vi sees på møte den niende januar med ferske bilder (kanskje av moder jord)!

MvH, Johann
willy m.

skog og tatovering!!! glitrende bilde!!! dette har alt det jeg selv ser etter i et bilde...originalitet, komposisjon, fargebruk form og det fremprovoserer bruk av egne tanker....hatten av for dette ingebjørg! gledelig å se at det går an...anbefales på det sterkeste...og et riktig godt nyttår til deg og takk for mange og konstruktive hjelpende kommentarer i året som gikk..gleder meg til å se mer av deg i 2007....
mvh willy
Tone A.

Hei Ingebjørg
Dette bildet har eg sett på ei stund nå og først når Willy skreiv at det var ei tatovering så anar eg kanskje litt meir kva du vil med bildet. Veldig kreativt uttrykk med trestammane i skogen med lang lukkartid, der bruntonane dominerar bildet. '' Mora'' står i det mest grøntona partiet, der også skogsbunnen frå venstresida har linjer som dreg mot morsfiguren, som har eit engsteleg uttrykk med kroppen som endar med røtene. Armane og hodet held greiner med blad mot lyset. Det heile er ganske surrealsistisk, som utfrå mi tolking er ei ''mor''som vil redda skogen frå uttrydding og død. Den mørke høgrekanten støttar dette. Fine kontrastar og tekstur på skogen, men ''mora'' kunne ha vore litt meir til høgre.
Elles eit annleis bilde frå deg Ingebjørg som har så mange bilde med ditt særpreg når det gjeld blåtonar, komposisjon og uttrykk.
Godt nytt år til deg, Ingebjørg og lukke til vidare med ditt talent.
Nyttårshelsing frå Tone
( Kanskje eg er på bærtur når det gjeld denne kommentaren så seint om natta?) Eg ventar på mine tenåringar som skal i seng.
Stig Børre E.

Godt forsøk. Liker idèen din godt. Bakgrunnsbildet er veldig flott i seg selv, fin bevegelse og fine toner. Damen ser ut til å være på skissestadiet og blir desverre ikke så veldig elegant i mine øyne.

Godt nytt år og takk for mange flotte og inspirerende bidrag!

StigB
Espen A. I.

Hm, et noe spesielt bidrag som dessverre ikke gir meg noen spesielle tanker, kanskje fordi jeg er litt for lite kunsterisk eller lignende, men denne faller rett gjennom for meg. Tiltingen av skogen derimot virker meget spennende og passer bedre.

Godt nytt år!!

mvh Espen
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for gode kritikker og anbefaling.

Det er veldig fint å lese hva dere skriver og som Willy sier, er det godt med et bilde som kan fremprovosere tanker. Når det gjelder dine tanker, Tone, så er de slettes ikke dumme! Fint at du bruker ventetiden slike grundige kommentarer :) Jeg legger ut bakgrunnsbildet for dere som ser ut til å foretrekke det.

John - Bona Dea hadde absolutt passet det også. Jeg har kuttet bildet noe i underkant og synes at det ble forholdsvis greit slik. -ellers ville det kanskje bli for lite luft under!? Et kutt til høyre hadde kanskje vært noe, Stine, men jeg velger å ha det slik denne gang.


-ingebjørg
Ole E.

Skikkelig kreativt bilde Ingebjørg! Fin trolsk mystikk. Har ikke så mye mer å si enn at jeg likte bildet veldig godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu