Bildet inngår i albumet Utslåttøy -
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • sigma EX 12-24
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger383
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_101567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Are S.

ååå! får en utsikt....
dette bilde var fult av farger å liv!
virkelig bra bilde!!!
herlig med den ''mosen'' i bildet skapte virkelig dybde!

mvh Are
Rune L.

Spennende uttrykk du har fått til her. Tenker på måten fargene får bildet til og fungere på. Ser bra ut.

Rune
Grethe B.

DIgger mosen på berget i forgrunnen, det var virkelg smell i den! FOr seg selv var de rosa skyene fine, men orabge og rosa sammen.....brrrrr, sorry, det sa krasj hos meg. Men flott natur. Jeg ville personlig kuttet toppen...:-) Eller flott utsnitt på berget/Klippen eller hva det er.

mvh
gt
Trygve S. A.

Enda et godt og spennende bilde fra deg. Herlige fargekontraster! Du har et ''øye'' for motiver og komposisjoner som jeg misunner deg.
Kjempebra.
Avsluttet .

Stemningsfullt og flott bilde. Fin komposisjon og flotte farger.
Inger-Lise S.

Dette var både lekkert og annerledes. Flott mose,skarp og fin.Fin komposisjon.Og nydelige farger.Gjorde seg med de flate øyene der ute,for balansen i bildet.
mvh Inger-Lise
Eli B.

Her så det bratt og glatt ut, flotte farger både på mosen og himmelen. Et vakkert bilde som godt kan gjøre seg på en vegg.
mvh Eli
Per R. G.

dette bildet er kjempeflott
Birna R.

faretruende høy postkortfaktor, den gode avbildningen av ragglav (forgrunnen) avhjelper litt, men ikke nok. det blir en følelse av ubestemmelig tomhet igjen. antakelig fordi bildet mangler et motivmessig fokus.

brutal avskjæring i overkant kant (ned til og inni) den purpurfargede stripen skaper mer dynamikk og dermed dybde i bildet.

< hjertesukk>hadde det bare vært et skimt av en måkevinge her, eller kjølvannet av en båt, elller (ørten andre varianter) så kunne jeg ha klart å glede meg over en flott natur som er *avbildet*, men desverre uten personlig preg. du *ser* en helthet og klarer å få ut detaljer, men det blir fortsatt for glatt og upersonlig. jobb videre med å sette *ditt* preg på bildene. < /hjertesukk>
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu