Kurs/Workshop
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

Workshop med Anders Petersen

Workshopen er åpne for alle med interesse for kunst og fotografi, og Anders Petersen setter pris på en blandet gruppe. Alle tar med kamera og PC for redigering av bilder. Alle med egne bilder.
Sted: Risør Kunstforum, Frydendal, Risør, Aust Agder.

Tid: Søndag 3. juli, mandag 4. juli, tirsdag 5. juli og onsdag 6. juli, alle dager kl 10 - 17.

Pris: 8000 kr pr deltaker, inkludert lunsj hver dag.


Den svenske fotografen Anders Petersen holder workshop i Risør fra søndag 3. til og med onsdag 6. juli. Petersen er en av Nordens internasjonalt mest anerkjente fotografer og en svært inspirerende lærer og mentor. Det åpnes nå for påmelding. Workshopen har bare plass til 15 deltakere og mye tyder på at det blir kamp om plassene!


Anders Petersen har holdt en rekke workshops over hele verden og temaet kan noe løst beskrives som personlig dokumentarfotografi. Det er en form som ikke bare dokumenterer omgivelsene, men som også uttrykker mye om fotografen egen identitet. Petersen er svært inspirerende, både som person og fotograf. Han gir mye av seg selv og skaper samtidig rom for deltakernes egen utvikling og erfaringer. Alle deltakerne tar med egne bilder som diskuteres og det blir gitt oppgaver å arbeide med i løpet av workshopen. Petersen viser også egne bilder og forteller om arbeidet med egne prosjekter.

Workshopen med Anders Petersen holdes på Risør Kunstforum, en kort gåtur fra Risør sentrum. Her blir det undervisning og felles arbeid hver dag fra klokken 10 til 17, men de fleste vil nok arbeide med egne bilder og ulike oppgaver til sein kveldstid.

Workshopen med Anders Petersen er en del av arrangementet Fotosommer i Risør arrangert av Risør Fotofestival. Lørdag 25. juni åpner utstilling med fotografier av Anders Petersen, Steinar Christensen og Christian Houge i Risør Kunstpark. Hovedutstillingen blir Petersens ”From Back Home”, som tidligere har samlet tusenvis av tilskuere på Fotografiska i Stockholm. Utstillingen vil være åpen hver dag til og med 7. august. Alle workshopdeltakere får gratis adgang til utstillingen, også etter normal stengetid.



Som er ekstra bonus får workshopdeltakerne anledning til å bo, arbeide og fotografere i Sørlandets vakreste og best bevarte trehusby, Risør!


Overnatting: Det er muligheter for overnatting på Risør Kunstforum, som også fungerer som gjestehus. Prisene er 600 kr for enkeltrom, 800 kr for dobbeltrom og 1050 kr for trippelrom. Oppgi behov for overnatting ved påmelding til workshopen.


Påmelding:

Påmelding til workshopen til Per Kr. Lunden på epost per@lunden.no. Bekreftelse og annen praktisk informasjon vil bli gitt.

Spørsmål om og bestilling av overnatting til Risør Pensjonat, telefon 45 25 10 61, booking@risorpensjonat.no,www.risorpensjonat.no


Spørsmål om workshopen til Rune Kongsro på telefon 41556600 eller rune@kongsro.com

Hjertelig velkommen til en spennende workshop i en sjarmerende sørlandsby!

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Marit Henriette Skjævesland G.
Virkelig en stor mulighet dette her!
Kom kom til Risør i sommer!
17.6.2011
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu