Utstilling
Innholdet i denne artiklen er ikke redaksjonelt

From Moscow to St. Petersburg

Utstilling av fotografier fra bildeserien ”From Moscow to St. Petersburg”. Utstillingen består av 6 fotografier på 2x3m, samt 100 småbilder på 10x15cm. Bildene vises i Skatehallen på Nøstet i forbindelse med teaterstykket Plastilina i perioden 22. januar til 14. februar.
Prosjektet
I januar 2008 var Mikkel Ekrem Moxness på en 10 dagers reise fra Moskva til St. Petersburg. Med utganspunkt i forskjellene mellom de to store vestligorienterte byene, og byene som er i mellom, var målet å lage en fotoserie av byene og menneskene. Det har vært flere store økonomiske og sosiale omveltninger i Russland de siste 100 årene. Den siste ved Sovjetunionens kollaps og Russland begynte å orientere seg mot Vesten. Gjennom reisen ønsket han å utforske i hvilken grad mennesker og byer tilpasser seg sin nye situasjon.

Fotografen
Mikkel Ekrem Moxness har sitt virke som fotograf i Bærum og driver til daglig CatchLight Fotostudio AS sammen med kollega Gunnar Mjaugedal. Han har flere fotografiske prosjekter bak seg og er fotografisk rådgiver og bildebehandler for kunstneren Steinar Christensen.

Utstillingen er et samarbeid mellom fotograf Mikkel Ekrem Moxness og Bergen Prosjektteater.
Mikkel Ekrem Moxness -
Mikkel Ekrem Moxness

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu