Tåke over Bruløkkene, Krokskogen
Utstyr
  • nikon d70s
  • nikon 70-200mm, af-s, vr, G, 2,8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger324
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_248519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Avsluttet .

Tåken gir alltid en spesiell trolsk stemning over landskapet.. Prøver meg også på slikt,men med noe varierende resultat da selvfølgelig...Liker bildet ditt veldig godt, ville kanskje gitt litt mer contrast/curves,men smaken er heldigvis forskjellig..Fint og stemningsfullt bilde dette.Ha en riktig God påske Ingeborg







mvh O
Avsluttet .

Syns dette ble meget vakkert Ingeborg.
En rolig men litt trollsk stemning,men allikevel med friske farger.
Hilsen Tone!
Sathees Isak M.

Hei:-
Utrolig flott landskap bilde..:)
Et bilde som inneholde noe magisk stemmning.
Ser ut som du har vært tidlig opp for å fange slike bilder da:)

mvh
SIM:)
Rune S.

Hei Ingeborg! Flott og grå høststemning i fine toner! God Påske!

Mvh
Rune S

ingeborg w.

Takk for påskekommentarer. Orvill, her har jeg allerede økt kontrastene betydelig. Tåka var tjukk som graut. Sathees, dette var ganske midt på dagen så vidt jeg husker.
Jan Frode A.

Jeg har alltid hatt sansen for tåkebilder, og syntes du gir en flott stemning her. Liker spesielt godt hvordan bildet kan sees i 2 lag, med gode kontraster og fint spill i farger i forgrunnen, mot det tåkelagte landskapet der bak. Gir en fin ro i bildet. En lys trestamme der bak mot høyresiden, trekker litt oppmerksomhet der i tåka. Selv tror jeg at jeg ville ha fjærnet denne.

mvh Jan Frode
Avsluttet .

Jeg liker bildet, men må si meg enig med Jan Frode Aase, om at treet til høyre tar litt mye oppmerksomhet, tror nok jeg hadde enten tatt det bort i ps, eller bare kuttet høyresiden bort. Rent teknisk er bildet veldig skarpt og fint. med gode fargegjengivelser (i tåketilstand, vel å merke)
ingeborg w.

Takk for flere kommentarer. Å kutte bort høyresiden er ikke et alternativ. De to trærne på høyre og venstre side skal balansere mot hverandre.
Avsluttet .

Hvis de skal balansere hverandre, som jeg nå forstår gjør det bedre enn mitt forrige forslag, bør du ta vekk noe unødvendig støy bak det høyre treet, slik det er nå, er det ikke fremtredende nok i forhold til bakgrunnen. men nok en gang bra bilde!

Hilsen Tor Iver Steig
Odd Tore S.

Meget stemningsfullt, hadde nær sagt sagt som vanlig fra din hånd når Bruløkkene er i fokus.
Likte dette godt, med ett minus: Treet i høyre side som tror det skal bli en mast eller flaggstang i sitt neste liv. Det står ut på en ikke fordelaktig måte her.
Odd Tore
Ole David P.

Hei

Meget bra tåkebilde, korrekt lys og naturlige farger. Man kan fornemme stillhet og fukt.

Mvh
ODP
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu