Dancing Q
Utstyr
  • D70
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger441
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_164717} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Rune M.
Hei

Vel dette bildet når nok ikke opp i det hele tatt. Ser du har satt bildekritikknivå til ''vil ha seriøse tilbakemeldinger, men også hjelp'', men dette er nok en del under det som foventes hvis en skal legge ut på bildekritikken. Det kan kanskje være greit å følge med litt, se på de bilder som legges ut under bildekritikken og så etterhvert når en kanskje har blitt litt tryggere på hva som forventes og da legge ut bilden under ''kritikken''. Jeg fikk meg selv en del ''kald-dusjer'' i starten her, men det fortsett så får du helt sikkert mye ut av disse sidene.

Tilbake til bildet:
Det er ute av fokus, utsnittet virker også ikke optimalt, rammen fungerer ikke i det hele tatt etter min mening. Beklager, men her mangler det meste.

MVH
Rune Millerjord
Harald H.
Hei

Har sett litt på bildet ditt nå. Merker at jeg ikke klarer å bestemme meg om hva som er hovedelementet i dette bildet. Jenta til høyre eller venstre. Rammen rundt synes jeg blir litt for diffus og tilslørende. Bildet er også uskarp eller ute av fokus, er også litt støy..

Beklager men synes ikke bildet er så veldig godt. ''Effektene'' synes jeg også blir litt for tilslørende. Bildet er også tatt ovenifra som gjør at personene virker ''mindre''. Ville vel valgt en annen kameravinkel i denne situasjonen. Når vi ikke ser øynene, blir det også litt ''flue på veggen'' som kikker på menneskene, gjør at bildet ikke blir så spennende som det kunne ha blitt...

Men stå på!

Foto er gøy :)
Lars L.
Hva Rune Millerjord mener med at dette ikke har noe på bildekritikken å gjøre forstår jeg ikke. Bildekritikken er ment for de som vil ha ærlig kritikk av sine bilder, og tåler at den kan være negativ. Det stilles ingen krav til om bildene holder et spesielt nivå. At bevistløse skudd ikke er interessant er en annen sak. Jeg føler ikke at det er tilfelle her. Bare formatet foreller meg at det i det minste er gjort noe her. Desverre synes jeg ikke du kommer i mål med bildet. Jeg aner at jentene nok er danseglade og at det har vært en situasjon der dette har vært svært synlig. Imidlertid er det vanskelig å få med seg. Jeg synes heller ikke den lyse difuseringen i hvert gjørne bidrar positivt.
Tom E. F.
Takk for kommentarer!
Tar gjerne pepper også, så lenge ''krydderet'' begrunnes.
Har bare forsøkt å få fram dansegleden i en litt drømmende stemning.
mvh Tom
Lars L.
Har du orginalen skarp, så lag en ny variant som er noe skarphere, og der du vignttererer hjørnene mørkere i stenden for lysere som her. Det fungerer mye bedre visuelt. Aner ikke hva du har av original utnsitt, men kan jo være det er mer å hente der og.
Tom A. T.
Annerledes motivområde enn vi er vant med fra deg Tom, og bildet er slettes ikke så ille som antydet over her syntes jeg. Dansegleden syntes jeg du formidler bra, men tåka blir mest tåke for meg. Tror slike bilder egner seg best hvis de er enkle og direkte.
mvh en annen Tom.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu