miriann2
Utstyr
  • canon 350d
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger536
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_153617} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ole L.

Digg dame vertfal.. Bildet gir meg ikke så mye mer en det.
Morten G.

Hei

Det er ikke ofte jeg legger igjen noe her på bildekritikken men nå tar jeg meg tid.

Motivet ditt er slik jeg ser det veldig tøft. Men det er ikke fordi dama di er digg (ref Ole Laget) men fordi du har skapt en spennende komposisjon ved bruk av speilet.
Utsnittet i speilet liker jeg veldig godt, men det er slik jeg ser det ett svært viktig element til i bilde ditt som desverre lider under en noe upresis eksponering. Jeg tror kanskje ikke du har tenkt på det i opptaksituasjonen fordi du tilsynelatende har konsentrert deg om dama i speilet, men på utsiden av vinduet er det et barn og en godt voksen person som leker... Disse bør du få litt bedre frem.

Bilde ditt er svært overeksponert på alt annet en speilet så her har du tatt lysmålingen din kun på det du har konsentrert deg om, men bildeflaten din er større enn speilet i denne komposisjonen. Jeg ville ha undereksponert speilet noe for å skape tegning i området rundt. Jeg ville også tatt bilde i RAW format for med det å ha mye mer å gå på i etterbehandlingen. PÅ denne måten kunne du etter all sansynelighet ha trimmet bilde ditt til en langt mer balansert eksponering i etterbehandlingen.

Du har noe tegning i partiet med barnet og den andre personen så denne kan du hente inn noe på i etterbehandlingen (les fremkallingen av det digitale bilde) slik bildet er nå.

Du har brukt en blender som difuserer noe på dybdeskarpheten og det er fint. Menskene på utsiden vil kle og bare være i bakgrunnen.

Jeg får kansje litt følelse av et parr med litt knapp tilmålt tid her mens bestemor har tatt med barna ende utenfor.... i og med at dama i speilet står å drar opp skjørtet mener jeg....

ok, det var min komentar til deg. Slik ser jeg det. Andre har andre øyne :)

Morten Gjerde
www.mortengjerde.com
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu