Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger263
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_417760} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivan H.
Hei,

Har vært innom bildet ditt et par ganger nå. Var usikker først, men liker mer og mer det jeg ser, for hver gang jeg besøker det.
Bildet er jo bygget opp rundt henter og brikker. Det er akkuratt det som fasinerer meg, det organsike mot de nesten sterile formene (i brikker og bord).

Fokuset mitt går rett bort på brikken med skjev sekser. Om det er meningen, har du lykkes med det. Men den ser ut som den er tuklet med. At den er litt manipulert i etterkant. Kan ikke si dette sikkert siden jeg ikke kjenner spillet, men det er den følelsen jeg får. Særlig når jeg sammenligner med den andre, som har annen farge på rundingene. Men så ligger det en på siden som også har noe svart på seg. Usikker, men det tilfører undring og nysgjerrighet.

De tre hendene oppe til venstre, har så og si samme form (eller hva jeg skal si), kunne kanskje tenkt meg mer forskjell på de. Kan virke oppsatt og planlagt.

Vel, ender opp med å like bildet. Annerleder.
Og du har fått mine tanker rundt det.

Mvh
Ivan
Roger H.
Jeg har også vært innom bildet flere ganger. Er litt fascinert av de forsjellige hendene. Lurer på hva de spiller om.

Jeg lurer også på hva brikkene og terningene har som oppgave her. La også merke til den lille sirkelen midt i bordet, men det var jo bare lokket til parasollhullet. Noen holder hendene over brikkene som om de skjuler noe?

Komposisjonen og motivet kler tonene i bildet.
Her har du fått til noe bra.
Yngve Sem P.
Dette liker jeg. Tonevalg og utsnitt kler motivet veldig godt. Enig i mye av det som nevnes av de andre her.

En svakhet for bildet i mine øyne, noen vil kanskje mene det er en styrke, er at samtlige aktører virker å gjøre det samme. Det er ingen brytninger i hendene, snarere en svak irritasjon ved at fyren til venstre har en ring på en av sine fingre. Sekser-brikkene skaper derimot spenning i flaten, og undring over spillets natur. Uten de (og terningene) kunne dette fort blitt sortering av marshmallows. :)
Marius N.
Takker for inspirerende tilbakemeldinger.
Dette er et Tibetansk/Kinesisk spill, kan ikke reglene men de så ganske morsomt ut.
Bildet er ikke oppstilt eller tuklet med, opptaket ble tatt når de blandet brikkene for en ny runde. Personlig liker jeg formasjonen på hendene godt, de skaper en nesten perfekt oval sirkel, det jeg også likte er terningene til venstre viser akkurat halparten av de til høyre.
Håvard F.
Har registrert at du har mange fine bilder, og kikket litt gjennom dem. Dette var et bilde som øynene mine ble dratt mot umiddelbart. Et godt fortellende bilde, spennende tett på utsnitt, og farger. Mange "raske" hender rundt et sikkert fasinerende spill. Knallbra foto Marius!
Mvh
Håvard
Marius N.
Veldig hyggelig tilbakemelding Håvard. Setter stor pris på oppmerksomheten fra en dyktig fotograf.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu