Bildet inngår i albumet Mennesker -
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger272
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_319584} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Ola Alexander V.

Oj, spennende bilde. Likte det umiddelbart, men så skulle jeg (kanskje) ønske at trestammen var litt skarpere. Fin komposisjon, og en god idè.

Mvh Ola
Avsluttet .

Tar jeg ikke mye feil så tror jeg dette er 17.mai. Et helt annerledes 17.mai bilde som absolutt fanger oppmerksomheten på thumbnailen.

Her er det menneske i sentrum, derfor må det være skarpt. Så at stammen er ute av fokus er bare positivt i denne sammenheng.

Stilig og småfrekt:)
mvh arild
Stig Børre E.

Morsomt og annerledes. Jeg har normalt ikke sansen for S/H- og fargemiks, men her passer det veldig godt. Den lille fliken av ''flaggpinnen'' røper vilken dag dette er. Bra Tom.

StigB
Marit O.

Har sansen for måten du fotograferer på Tom,
du røper minst mulig.
Spennende bilde,du er kreativ jeg har mye og lære av deg!

Mvh Marit
Tove H.

Har den store sansen for dette bildet! Skarphet på den bunadskledde og ellers antydningens kunst. Strålende!
Hilsen Tove
Tom T.

Er normalt ikke tilhenger av blanding av farge og grå tone. Her måte det til,for å få frem bunaden. Takk for kommentarene:)

TomT
Ronny A.

Hei Tom.
Liker ideen, men syntes det ble noe trangt til høyre. Savner også mer skarphet på stammen, da den er veldig dominerende. Uansett flott at du prøver ut forskjellige ideer:-)
mvh Ronny
Tom T.

Takk Ronny:) Tre stammen ble slik, hadde ikke så mange muligheter til å bruke mindre blender , for lite lys. Kunne gått opp på Iso, men da hadde jeg fått noe støy.
Prøver ikke ut Ronny, det er slik jeg ser verden:)

TomT
Julie E.

Hei hei!
Hadde lyst til å skrive noen ord under et av dine bilder nå. Lenge siden sist jeg har gjort det. Ser jevnt på bildene dine og da er det jo greit å gi lyd fra meg en gang i blant. Og hvorfor valgte jeg akkurat dette bildet? tja ikke godt å si. Kunne valgt flere andre også.
Du utfordrer med bildene dine. Jeg lærer mye om komposisjon av å studere bildene dine. Du har andre løsninger enn de fleste ville ha valgt. Ser motiver der andre ville gått forbi. Det er godt å se!
Ble også veldig sjarmert av kommentaren din over her. Du prøver ikke ut, men ser verden slik. Kjenner meg litt igjen i den. Folk tror jeg eksperimenterer. Jeg gjør ikke det, iallefall i svært liten grad. Jeg lager ting slik jeg ser dem, og følelsen slik jeg kjenner den.
Og en ting til; da 17. mai var tilbakelagt, knotta jeg meg inn på dotten for å se om du hadde lagt ut noe artig i år også. Husket noen du la ut i fjor. :-)
Ja, ja, dette ble visst et godt stykke fra å være bildekritikk. Mer en melding om at jeg setter pris på det du gjør. :-)
mvh Julie
Isidoros P.

Hehe..flott fra 17 mai- for et år siden da hadde ikke camera en gang-.Ha en fin dag .
Sid
Tom T.

Hjemme fra 17.mai tog, med mange helt greie bilder av barn og fam. Ble noen sære som kommer ut til neste uke. Gratuler med dagen alle sammen. Hyggelig med kommentarer på eldre bilder SIDOROS PRINOS:)

T
Håvard F.

Godt med slike minimalistiske bilder. Fin og liten detalj du har sett her Tom.
Fortsatt god 17. mai kveld.
mvh
Håvard
Kjetil K.

Javisst! Blikket som ser.. Utrolig orginalt og bra!

-Kjetil-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu