Rødnebbterne
En fiskende terne. Tatt fra offentlig vei. Bildet er tatt på Svalbard, ved Longyearbyen.
Et relativt klassisk og enkelt motiv. Likte allikevel bakgrunnen og vinkelen i forhold til fotograf. Mitt første bilde på denne siden, så vis litt nåde!? Foto: EG/www.WildNature.no
Utstyr
  • Canon 350D
  • Canon 300mm/f,2,8
  • Brennvidde300mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHåndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger428
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_224775} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Rolv B.

Stilrent var det første ordet jeg kom på. Du må være voldsomt stø på hånden. Det var jo skarpt! Bakgrunnsfargen matcher perfekt. Rett og slett bra!
Kjell Ivar Ø.

Enkelt, tja det er et fluktbilde. Men det er no helheten m/bakgrunnfargen
som gjør dette til et meget bra bilde etter min mening.

vh Kjell Ivar
Egil O.

Veldig bra, rett og slett.

mvh egil
Eirik G.

Hei,

Takker for (fine) kommentarer! Har etterhvert et ganske stort arkiv med artsportretter av sittende fugler, noe jeg må innrømme begynner å bli litt kjedelig da alt er gjort hundrevis av ganger før. Jobber derfor for tiden mye med å få frem spesielle situasjoner som beskriver naturlig adferd, samt ''actionbilder'' og der kommer jo fluktbildene inn. Men det krever MYE tid sammen med ''modellen''

Mvh Eirik
Ketil K.

Hei Eirik, fint av rødnebbternen. Ville hatt litt større gjengivelse, helts 1024 piklser i bredde, slik at ternen kommer mer til sin rett. Når det gjelder komposisjonen er fuglen plassert fint i bildeflaten, bakgrunnen er rolig, men tar litt stor del av bildeflaten. Bildet ville vunnet på en mer interessant bakgrunn, og kanskje mer fart i selve posituren. Ellers enig med deg i kommentaren på lombildet jeg la ut i sted.
Kjetil S.

Hehe

Synes det er en fin ''arktisk'' bakgrunn som gjør bildet for min del. Forøvrig synes jeg bildet blir for lite til å få et inntrykk av. Synes det bør være fra 800-1024 piklser for å vurdere det ordentlig. Høylysene er litt skarpe synes jeg, og detaljering i fuglens hode forsvinner.

K
Eirik G.

Takker for nye kommentarer! Skal se om jeg kan legge ut bilder i litt større format heretter (sitter på så liten skjerm selv, at jeg må skrolle på de fleste bildene her på nettsidene og det er utrolig irriterende....). Enig at bildet fremstår litt utbrent enkelte steder her, men det skyldes mine (svært) begrensete PS kunnskaper og ikke bildet selv tror jeg. Skal prøve å få gjort noe med det og de andre forslagene.

Eirik
Kjell Sigurd S.

Fint enkelt fluktbilde, godt utført. Bakgrunnen er ok synes jeg. Skulle gjerne sett øyet. Fint plassert fugl, men ustnittet kunne vært tettere. Farger og lys stemmer bra. Fint dette.

Kjell S
Espen B.

Hei Eirik

Fint førstebilde på foto.no, velkommen i klubben! Støtter meg til kritikken over men synes ikke fuglen er utbrent. Fin bakgrunn. For øvrig mange fine bilder på fotosida di!

mvh
Espen Bergersen
Eirik G.

Takk for nye kommentarer!

Ja, man gjør vel så godt man kan så får resultatet bli der etter....

EIG
Aleksander M.

Synes dette var et fint bilde, med en fin bakgrunn.
Flott ternebilde selv om det som du sier kanskje er litt klassisk.

Mvh Aleksander
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu