På vent....
Scannet fra lysbilde. Vil svært gjerne få tilbakemeldinger hvordan det fungerer å kutte hode, hender og fot..!
Bildet inngår i albumet Akt -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2007-07-26 00:40:29
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger3956
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_268474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Ruth S.
Nydelig modell, og et lys som jeg virkelig liker. Røffe tømmervegger i bakgrunn, og ung hud er direkte vakkert, i mine øyne. En blanding av ungt og gammelt er faktisk perfekt.
Anbefales.

-ruth-
Svend Wiig L.
Hei Ruth!

Takk til din anbefaling! Det å ta aktbilder er i mine øyne ikke alltid like lett.
Jeg blir aldrig fornøyd før jeg,modell, menn og kvinner liker bildet. Når en kvinnelig betrakter liker et aktbilde av ei kvinne, ja da har jeg truffet riktig.

Mvh Svend
Jan Inge K.
Synes dette ble bra. Man gjør seg en del tanker om hva/hvem hun venter på... Fint lys, og fint med de røffe tømmerveggene i kontrast til myk hud..
Avsluttet .
Det å kutte hodet fungerer veldig godt, spør du meg. Noe mer usikker på hender og høyre fot, men syns ikke det gjør så mye. Enig i de andres meninger om nytt/gammelt.


Roy
Per Harald O.
Lys, modell, miljø vakkert. Kutting av føtter, hender og hode er fyfy!
Svend Wiig L.
Hei Per Harald!

Kutting av hode, hender og føtter; vel jeg mener IKKE det er fy, fy men at det i enkelte motiv at det funker. Sier ikke at det funker her, derfor vil jeg høre hva dere mener om det. Har en verson der en ser HELE modellen. Føler dette ble LITT mer spennende. Respektere/aksepterer ditt syn. Viktig med tilbakemeldinger! Her er det delte meninger!

Mvh Svend
André M.
Regler kan brytes. Kuttingen av hender og føtter er relativt bevisst her (særlig foten): 2/3 av foten intakt og ikke sterkt høylys. Den kuttede hånden burde også vært kuttet slik at litt mer syntes, og høylyset noe mer avdempet. Dette er imidlertid pirk. Som helhet, kunne jeg tenkt meg at bildet var kuttet bittelitt på venstre side, og at softingen hadde vært noe mer forsiktig.

Spennede lys og fine linjer, og et bilde som med noen små grep ville kunne blitt enda bedre. Men bevares: Pent, dette.
Karl-Ivar I.
En fin formidling dette, synes at det oser lengt av dette.
Fint motiv og utsnitt, her er det bare å drømme om sæter og budeier osv.
Mvh. Karl-Ivar
Stig Eri M.
Veldig flott bilde etter mi meining! Kombinasjonen av eit gamalt lafta hus med ''old school'' senger kombinert med ein ung og vakker kvinnekropp gjer seg utruleg godt! Er enig med kommentarar over i at det kunne vore spanande å sjå biletet med fingrane på høgre handa hennar, samt tærne på høgre foten. Likar biletet veldig godt slik det er no, men kunne likevel vore artigt å sjå korleis det hadde sett ut med dei manglande delene. Hovudet treng ein ikkje. Kroppen osar lengsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu