Portrett av Kona
Leker meg med bruk av flere blitser. Er fersk med bruk av blits og setter stor pris på kritikk.
Fornøyd, men jeg er kanskje en smule innhabil siden det er kona.
Utstyr
  • Nikon D80
  • 18-200 VR
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBrukte to blitser. En SB-900 gjennom hvit paraply høyre for kamera, en SB-600 venstre for kamera reflektert mot sidevegg. Hvit vegg som bakgrunn. Trigget av kamerablits i commander mode stillt på "--"
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_437352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Ulf F.
Vel vært en portrett. Utmerket skarphet. God øyekontakt med modellen. Har fortørret opp bildet og kan ikke se noen blitzrefleks i øynen. God belysning og farge av hår og hud. Et meget godt resultat av "leken" med blitz.

Ulf
Helge L.
Belysningen av subjektet fungerer bra. Det jeg kanskje ville gjort er å prøve å brenne ut bakgrunnen, slik at denne blir helt hvit, f.eks. ved å rette SB-600'en rett mot bakveggen og stille inn at denne skal overeksponere ett hakk eller to (strengt tatt kunne dette vært løst i etterbehandling også, men det var vel bruken av blits du ville lære? :-)
Torbjørn P.
Kan ingenting om lyssetting, men lyssettingen ser bra ut i mine øyne. Alt i alt veldig bra med god skarphet og vellykket komposisjon.

Ville ryddet litt i håret på høyre skulder. Tror også det hadde vært bedre med en overdel som dekket skulderen, eller ingen overdel i det hele tatt.

Forøvrig veldig flott kone du har. Synes også selvsikkerheten i blikket er veldig godt til å være en amatør.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu