Beretningen
Bildet inngår i albumet People and places -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger256
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_107750} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Kristoffer L.

Jeg reiser bort et par dager, så jeg legger inn dette som helgebildet mitt. Kommer tilbake og tar kommentarrunden til uken!

- Kristoffer
Bjørn Tore Manuel E.

Kan bare si at alt jeg mener som skal være med er med .
Det er hyggelig å se slike bilder her, et bilde som faller i den kategori som jeg synes taler for seg sjøl . En fortelling blant fortellingene . Bra
Mvh BTE
Avsluttet .

Kjempefint! Veldig bra grånyanser med nok variasjon og supert motiv. Syns du har fanget stemningen godt. Litt uklart bare.

Mvh Eva-Linn
Roy S.

Du overrasker og imponerer stadig Kris.

Vet ikke om jeg kasnskje ville rettet opp bildet. ? Trekker endel oppmerksomhet helningen mot h.
Adrian Øhrn J.

du leverer hver gang kristoffer. slutter snart å kommentere;), de taler for seg selv på en alle tiders måte!
Kristoffer L.

Tusen takk for hyggelige og konstruktive kommentarer!

ELW og Roy: Bildet var et hofteskudd. Det er verken skarpt eller rett, men jeg synes det har en umiddelbarhet over seg slik det er. Skal likevel tenke litt på Roys idé om å rette opp bildet.

- Kristoffer
Eli L.

Joda, det har sjarm på grunn av uskarpheten og skjevheten. Tror jeg allikevel ville rettet det litt opp. Flotte sorthvittoner og et aldeles herlig motiv.
Egil E.

Føyer seg inn i rekken av bilder som taler for seg selv mht. innhold.
Det geniale er at de er så dagligdagse disse situasjonene og du fanger dette så uvanlig bra.
At det er skjevt, forsterker bare det trykket ''hun med armen'' innehar.
Masse detaljer uten at det blir surrete. Bra.
Helene B.

Tenkte ikke engang over at det er skjevt, ble bare så opphengt i den lille jenta som er avbildet i tre forskjellige aviser, for meg er bildene av henne en viktig del av komposisjonen. Liker stemninga her.

Helene :)
Georg K.

Special, direct -appealing - fascinating in it's normality - exact in it's documentary - realistic, close and as cold as it seems - as much of sympathy for the spotted small universe - surrounded by all the news, important ones, and the made -up ones, and still caught in their own, and obviously more important conversation.
Engaged, and listening - I do agree with you, this small places are worthwhile a closer look, they are an institution, a stock-exchange of news and a resort of special contact's.
I tried the same during summer, because I was simply attracted by the atmosphere ( didn't work out - but your image brings back some life to this idea :) .
I like your ''style'' Kristoffer - you have an eye for something easy to overlook, and to me all your images do appear as connected in curious sympathy.

Kristoffer L.

Hjertelig takk til alle for så konstruktive tilbakemeldinger!

For meg handler bilder først og fremst om kommunikasjon, og ikke om å stille ut et mest mulig perfekt bilde. Derfor blir det betydningsfullt å få vite noe om hvordan andre oppfatter bildet, hva det forteller, setter i gang av følelser og tanker osv.

Jeg setter utrolig stor pris på at dere tar dere tid til dette, det betyr veldig mye for meg.

Atter en gang må jeg også få si en spesiell og varm takk til Georg, som har gjort et nytt ''dypdykk'', og trukket opp linjer og assosiasjoner på sin helt særegne måte.

- Kristoffer
Avsluttet .

oh yeah!! Digger dette her! Skjønner ikke helt hvordan du har klart det. Tålmodighet eller flaks? Bildet snakker faktisk. Syns det er herlig at det ikke er helt rett, -skaper mere liv.

:-)
_margrete_
Anne-Cecilie Wendelborg H.

Veldig bra!!!
Kristoffer L.

Tusen takk for tilbakemeldingene!

MH: Det var en blanding av flaks og tålmodighet. Jeg fant aviskiosken med de to damene helt tilfeldig, men bestemte meg til å henge rundt litt og se om jeg kunne få et godt bilde. For å kunne fotografere mest mulig ubemerket valgte jeg å gjøre det som et ''hofteskudd''. Det ble en tanke uskarpt, og litt skjevt, men da jeg fikk se resultatet, syntes jeg på en måte at motivet kledte det likevel. ;-)

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu