• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-08-19 17:32:16
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger601
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_333881} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Inger-Lise S.
Hei!
Først: Her liker jeg best v#2. Dette bildet har en stemning jeg liker.
Mulig du ikke trenger himmelen med her,selv om den tydeligvis gir lys og håp.................Men stemningen, med lyset du har tilført i v#2, er nok for meg. Jeg liker det veldig godt. Kort og godt ;-)

Inger-Lise
Avsluttet .
Foretrekker versjon 1. Versjon 2 synes jeg blir for lys og tonemessig varm. Versjon 1 har et akkurat passe kaldt uttrykk som passer godt til uttrykket på damen. Litt usikker på all bevegelsen i strå og sånnt omkring, men en får jo blikket ledet inn mot hovedmotivet på en fin måte.
Roy Arne K.
Liker versjon 2 veldig bra da man får med litt mer av høyre side av ansiktet til modellen. Jeg tror jeg ville gått tettere på - kuttet det slik at man fikk konsentrert seg om modellen og det kornet som er skarpt rundt. Ville kuttet vekk alt det utydelige på venstre side. Tror da man hadde fått enda bedre kontakt med modellen. Liker veldig godt fargene her.
Ha en god foto-dag.
Mvh. rak
Ivar B.
Flott portrett, flott lys og et herlig uttrykk på modellen. Jeg tror jeg går for V1 av samme grunn som TN. Jeg var litt usikker på om omgivelsene forstyrret for mye. Et kutt av himmel vil forenkle enda mer, men det vil vel også gjøre det litt kjedligere kanskje? Bildet vokser med tiden. Mvh Ivar.
S. N.
Takk for kommentarer. Registrerer at det er delte meninger om kjølige/ varme farger og himmel/ikke himmel, og vipper litt selv også her, selv om jeg nok holder en knapp på det kalde. Valgte å ta med himmel fordi jeg synes det blir FOR reint og ryddig uten, men ser jo poenget med å fjerne den. Det er forøvrig ikke bevegelse rundt omkring, men resultatet av et eksperiment med et hjemmelaget filter (plast og smør).

Hilsen Silje
Avsluttet .
Her er det meste sagt før. Inspirerende å se så bra portretter. Siden du har lagt ut to versjoner får jeg også velge min versjon 1
Erik J.
V1 er klart best. Blikket mitt går rett mot blikket hennes, så himmelen forstyrrer lite i så måte. Det proffe filteret ditt fungerer med andre ord bra. Men jeg tror likevel jeg ville beskjære himmelen. Den nærmeste bakgrunn har en fin effekt, som kanskje forsterkes ved beskjæring.
Tom T.
Går for v1 her. Himmelen er med på gi bilde mer drama+ fint blikk.

Bra!

TomT
Kjell Sigurd S.
Nesten litt skummelt. V1 faller best i smak hos meg. Liker utsnittet slik det er. Reagerte først på bluringen i omgivelsene men faller ned på at den forsterker fokus på ansiktet på en positiv måte.

Kjell S
S. N.
KH - takk!
EJ - haha, kjempeproffe brødposer fra Rema1000. Skal prøve ut med beskjæring også.
TT og KSS - takk, tar med meg kommentarene videre når jeg skal ut og ekspermientere mer!
Hilsen Silje
Stig Børre E.
Liker lys, komposisjon og stemning. Du får nok poeng for dette :-)
Syns bluringen virker litt kjip - kul oppskrift dog... :-)

StigB
S. N.
Det spørs - enn så lenge holder jeg en knapp på en behornet fotograf fra Siggerud. Kjip blurring.. skal se litt på den. Overgangene er litt kludrete. Hilsen Silje
Tove H.
Synes v1 er best - og himmelen må være med. Bluringen er fin innramming, men støtter det du selv sier om overgangene. Flott portrett med underfundig og spesiell stemning!
Hilsen Tove
Helene N.
Liker dette portrettet veldig godt. Himmelen må være med og de kalde fargene samsvarer best med ansiktsuttrykket. Jeg synes bluringen med brødposen er veldig bra som den er. Ujevnhetene gir bildet noe ekstra, tror det ville blitt mer ordinært om overgangene var mindre kludrete. Men dette er jo smak og behag.
Hilsen Helene
S. N.
Takk både til TH og HN for hyggelige tilbakemeldinger! Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu