Ikke så revolusjonerende, dette, men det er mitt første forsøk med lang lukkertid og fugl, noe som viste seg å være mye vanskeligere enn jeg trodde. Usikker på resultatet.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKamera. Hegre. Båt. 1/6 sek. lukkertid.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger460
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_329275} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger-Lise S.
Hei! Jeg liker dette godt. Syns du har fått fram en spennende effekt og du har valgt en god komposisjon. Har ikke erfaring med dette jeg heller..
Jeg har ikke prøvd lang lukkertid på fugl, men motiver i fart og er enig med deg i at det ikke er lett.
Et annerledes fuglebilde:)
Du skriver det ikke er så revolusjonerende...Det er vel de færreste forunt å klare den saken, men desto mer moro når man mener å se det..

God sommer
fra
Inger-Lise
Ole A. V.
Jeg synes egentlig dette ble ganske lekkert i form og farger, men det fikk et litt nifst og spøkelsesaktig uttrykk som jeg er usikker på om du forsøkte å oppnå.
Beina til fuglen ser ut som et røntgenbilde, men ellers er det ganske pent. Litt mer skarphet i kropp/hode så hadde dette vært veldig vellykket.
Roy Arne K.
Hei!
Jeg liker dette bildet bra - det minner meg om en forhistorisk tid.
Jeg ser frem til at du tar flere bilder med lang lukkertid.

Mvh. rak
Chr. G.
Hehe, en god start og i tråd med min smak. Gjerne litt mer skarphet ett eller annet sted. Et fuglebilde med innebygd ''feeling'', rufsete lys og struktur bidrar godt (antar det er et resultat fra en forholdsvis kraftig beskjæring). Lys prikk på leggen kan sikkert fjernes.
Ketil K.
Tøft og spennende med lang lukkertid.

Jeg synes detaljeringen er mer enn tilstrekkelig. Utsnittet fungerer slik det er, meget utradisjonelt til fuglebilde å være, men bevisst og stilsikkert gjennomført.

En mer tradisjonell forståelse ville jo satt spørsmål om mer luft i fartsretningen,. ikke så mye kapping av øverste vinge, og det store lyse feltet i nedre venstre hjørne, men resultatet her ble adskillig mer kretaivt, noe som kler bildet.

Du kan forsøke å lysne det mørke bak nebbavslutningen, slik at nebbets kontur bedre avtegner seg i forhold til bakgrunnen.

Anne Ø.
Virkelig bra resultat, annerledes, liker strukturen, fargetonene.
Ivar B.
Pent er det ikke, men derimot velfungerende som bilde. Nesten noe nifst over det hele. Fuglen er flott plassert i bildeflaten. Jeg liker de skitne tonene som forsterker det litt guffne uttrykket i bildet. Mvh Ivar.
S. N.
Takk for alle kommentarene
ILS - Motiver i fart er utfordrende. Her er jeg på vei forover mens fuglen er i motsatt retning, noe jeg tror bidrar til den litt ujevne og humpete panoreringseffekten.
OAV, RAK og CG - Dystre og rufsete assosiasjoner, litt i tråd med tanken, jeg søkte ikke mot det luftige og drømmende her. Den prikken kan nok med fordel fjernes.
KK - Ser hva du mener med nebbet og skal prøve meg frem. Å presse fuglen så langt opp i hjørnet følger egentlig litt det du sier med tradisjonell forståelse av fartsretning, for jeg var ute etter det komplett motsatte, å forsterke noe statisk og tungt. Det er noe med hegra som innbyr til akkurat det, den fremstår så tungsindig og uaerodynamisk når den tar av, med den krumme nakken og de altfor lange rare beina på slep.
AØ og IB - takker :) Nei, pent er det visst ikke..

Hilsen Silje

anne g.
hei! nydelig bilde og veldig spesielt uttrykk! beveger seg mot kunst i mine øyne. enig i at alle linjene bildet gir det et noe ''forhistorisk'' preg. spennende kulør. mvh anne
Magne S.
Hei! Sitter oppe nattetider og blar på dotten. Stoppet opp ved dette bildet, som jeg faller helt pladask for, uten at jeg har helt for meg hva som gjør det. Kanskje er det det utradisjonelle, nakne og ujålete inntrykket som gjør susen for meg. Meget, meget bra!!
Håvard F.
Sært litt dystert av hegra. Synes ditt lukkervalg og utførelse i dette fotoet fungerer svært bra. Et blikkfang som var svært int. å studere. Komposisjon og sh toner er topp det.
mvh
Håvard
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu