Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger575
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_320569} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
anders s.
gratulerer så mye som ukas fotograf silje
ble litt nysgjerrig på hva dem ser på,og det er vel noe av vitsen med bildet ditt.
er litt vanskelig for en naturfotograf som meg å kommentere dette bildet noe dypere,da jeg ikke har kompetanse til å gjøre det på en bra måte.
ha en flott fotouke som kommer
mvh anders
Chr. G.
Greit opptak av lett degenererte spradebasser, som burde ha svømt mer og stått mindre. Bare ''greit'' fordi jeg synes det framstår flatt i tonene, og mangler litt trøkk. Får et inntrykk av noe uheldig sterkt lys for dette bildet og flere du har lagt ut i det siste (''beinbildene'' og ''prikkfiskbildet''), selv om alle klart står seg takket være blant annet veloverveid komposisjon.
Stig Børre E.
Gratulerer som ''ukens''. Velfortjent syns jeg. Du har mye spennende å by på, dette er ikke av de mest spennende. Et bilde som først og fremst pirrer nysgjerrigheten - hva ser de på?
Holdninger og kropper skaper et snev av komikk. Tonene er som Chr. er inne på litt dvaske. Tror jeg ville glemt histogrammet og latt høylysene fly ut for å få bedre kontrast, skyggesiden er grei.

StigB
Knut-Inge J.
Gratulerer som Ukens Fotograf! Dette er eit bilde som nok umiddelbart fenger nysgjerrigheten ('' Kva står på der ute ?''), og med litt meir smell i kontrastane er det så avgjort eit ok situasjonsbilde. Hadde du i tillegg klart å få dei to hodene plassert under armane til mannen...... :-)
Tove H.
Jeg synes du har mange gode bilder, du skiller deg positivt ut i den store massen - med skikkelige blinkskudd innimellom, så gratulerer som velfortjent ukens fotograf!. Men dette bildet synes jeg nok var flatt - et kjedelig motiv og kjedelig lys. Litt mye feriebildepreg som iallefall jeg ikke ser noe poeng ved.. - hvis ikke poenget er at det ikke er noe poeng.
Hilsen Tove
S. N.
Takk for kommentarer og gratulasjoner, det var hyggelig!

Ad bildet; det er fint hvis nysgjerrigheten pirres i større eller mindre grad, det var det som var tanken, noe større poeng er det nok ikke, er jeg redd, ut over (som KIJ er inen på ) at jeg synes det var morsomt med hodene under arma, selv om jeg ikke fikk dem helt dit jeg ville. Når jeg ser på mine egne bilder har lagt ut en solid porsjon strandbilder, og mer har jeg på lager, vet ikke helt hvorfor den fascinasjonen har tatt sånn av.

Flatt og slapt, ja, takk for at dere gjør meg oppmerksom på det, jeg innbilte meg at det ikke var så galt men nå skal jeg gå tilbake til rawkonverteren, se litt hva jeg egentlig har gjort og jobbe mer med histogrammet. Bildet er tatt i kveldslys og burde sånn sett kunne fremstå litt mer spenstig enn direkte slapt :)

Hilsen Silje
Ivar B.
Gratulere som ukens fotograf! Velfortjent. Et bilde som ikke gir alle svar, men åpner for spekulasjon og tankebruk. Enig at bildet framstår noe daff i kontrasten. Fin stilstudie. Mvh Ivar.
Tom T.
Gratulerer som ukens fotograf,et meget godt valg:) Liker bilde ditt, for meg er det helt topp slik det er.

TomT
S. N.
Takker så meget til IB og TT også :) Hilsen Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu