En variant av dette bilde nr. 369430
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger380
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_316201} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Torbjørn V.
Moro bilde;-) Er ikke like bra som det du referer til - det blir litt for tett utsnitt. Får vi se en sorthvitt av det andre? Jada, jada - jeg er en masekopp.

Mvh Toby
Erik J.
Fine føtter dette også, men en tanke mer ukonsentrert føler jeg at dette er.
S. N.
Takk for raske kommentarer.
Til samme motiv å være er dette et helt annet bilde. Liker skyggene og den rare fotstillingen veldig godt, men hadde nok en følelse av at det ikke stod fullt så støtt på egne bein ;)

TV - Det nytter å mase. Nå er den der!

Silje
Anne Kari Berg K.
Fin og rar komposisjon dette også. Liker de nakne føttene mot jorden, sanden, skyggene - vekker assosiasjoner.

mvh Anne Kari
Inger-Lise S.
Tenkte straks på den andre varianten du har tatt:) Jeg liker dette også godt.
Her spiller skyggene en viktig rolle.
Riktig godt bilde!

Inger-Lise
Espen A. I.
Enig med Jansen, litt hipp og happ, blir ikke noe spenning ut av dette eller nok til at jeg føler begeistring.


mvh Espen
S. N.
Takk for kommentarer, ser at tilbakeldingene spriker i takt med min egen vekslende mening om det her ;) Hipp happ hilsen Silje
Ketil K.
Synes dette ble meget bra, med et finurlig utsnitt, der du velger å kappe oksen vertikalt mitt i beinet. De parallelle skråskyggene som også gir en fortelling om føtter, beinstillinger og skyggeforskjeller er glimrede. Litt overført og bildemessig fint gjengitt føler man at den ene er tung og bundet, den andre er lett og fri.
Per Harald G.
Har litt problem med å sjå det heilt geniale her. Å kappe nokre føter, og la dei kaste diagonale skuggar. Er det noko djupare meining bak?

Teknisk bra tatt, fin tekstur i sanden, men eit utsnitt som ikkje gir meg så mykje.
S. N.
Takk for kommentarene, ser at det er spredte meninger også blant dere to siste.

PHG - Dypere mening, sannelig om jeg vet hva jeg skal si. Det er ikke et tilfeldig valgt utsnitt, så mye må jeg få slått fast. Men meningen eller innholdet oppstår i mine øyne hos den som ser bildet, og hva jeg selv tenker i forkant blir sånn sett ikke så fryktelig interessant. Om noen ser det jeg har tenkt (eller noe annet) er det bra, om noen ikke ser noe poeng og synes bildet er uinteressant, hjelper det ikke uansett hva jeg måtte ha tenkt om krig og fred da jeg tok bildet. Jeg er ikke kunstner, med en grand ide som jeg forsøker å formidle med (ubehjelpelige) fotografier, jeg er en middelmådig fotograf som prøver å ta (visuelt fengende) bilder med en eller annen undertone som kanskje eller kanskje ikke forteller en historie i møte med den som ser bildene. Om jeg lykkes, ja det er jo en annen sak ;)

Hilsen Silje

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu