..er litt svak for alle øynene, men er ikke overbevist om at bildet holder mål. din mening mottas med takk.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger461
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_310959} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Anette O.
Spennende bilde!! Liker alle blikkene; de skeptiske, de glade, de nysgjerrige.. Herlig med haanden paa ruta, som skaper mer dybde, samt sjaafoeren i bakgrunnen. Jeg ville kanskje ha kuttet litt i bunnen av bildet?

Anette
Hans Jacob H.
Joda, alle blikkene og uttrykkene, hånden foran, og lagene innover i bildet som de forskjellige bilene gir, og refleksene i vinduet. Dette holder som bare det! Synes utsnittet også funker bra, med den lyse refleksen i lakken nede som balanserer skrålinjene i bildet fintfint.
Et flott reisebilde og et skikkelig gladbilde! :)
Chr. G.
Jeg synes dette funker bra, godt med mangfold i uttrykkene. Pluss for godt lys inne i bilen. Hånden på vinduet og mannen i nabobilen skaper bra dybde, velbeskåret ansikt på gutten til høyre og nærmeste kvinne godt trøkt opp i hjørnet. Jodda, kan godt se en stund på dette.
Svend Wiig L.
Hei Silje!

Ja, så absolutt har du her et godt reisebilde!
Første er som du nevner alle blikkene vendt mot oss der sjåføren ''holder veien!?''
Sjåføren i den andre bilen er meget sentral, noe jeg også kan like!
Vel, det er mye å kommentere, bla kuttingen som funker i et slikt motiv!
Noen sjeve/diagonale linjer og et bilde med masse detaljer og med et preg av et absolutt hverdagsliv....der tilfeldighetene rår sammen med et godt og fortellende reportasjebilde og god fotograf!

Anb.

Mvh Svend
S. N.
Takk for kommentarer til et bilde jeg selv har litt sans for, men ikke var sikker på om jeg hadde sett meg blind på.
AO - Plundret litt før jeg endte på dette utsnittet, men tror jeg får litt krøll med formatet hvis jeg kutter i bunnen, for jeg har ikke noe å ta av i høyden. (Også er jeg ikke så begeistret for veldig smale bilder). Innbiller meg også som HJH sier at utsnittet må være omtrent sånn her for balansens skyld. Men tar innspillet med meg.
CG og SWI - Flott at det funker, var jo litt i tvil om disse avkappede hodene ble i meste laget ;)
Silje
Per Olav V. T.
Øyne med mange uttrykk, ettertenksomt klokt, smilende positivt, skeptisk, fraværende og til slutt undrende. En interessant samling. Situasjonen er godt fanget. Skal jeg pirke her ville jeg kanskje prøvd med en noe mørkere bakgrunn i fremre siderute. Skråstilling og utsnitt fungerer bra for meg :)
Per Olav
Yngve Sem P.
Et fornøyelig bilde, med mange øyne som tolker denne situasjonen forskjellig. Glede hos damene, nysgjerrighet hos barna, skepsis hos mannen bak. Typisk, med den avstanden han har til fotografen og situasjonen. Finfin dybde og skråstilling. Bra reisedokumentasjon fra et land med MYE folk, sånn sett funker også det sprengte utsnittet, synes jeg.
S. N.
Takk for kommentarer
POVT: Har tenkt på det vinduet, men lot det stå til i denne omgang, klarer ikke helt bestemme meg hvor irriterende det egentlig er. Skal se om det blir bedre av litt etterarb.
YSP: Ja, jeg og liker alle uttrykkene. Mye folk, overalt, det er mitt bestemte inntrykk også ;) Hilsen Silje
Per Einar G.
Det jeg liker med dette bildet er at øyekontakten er så god, livligheten og gleden i den ene bilen samt det granskende blikket utenfra. Så litt på disse avkappede hodene som du nevner som ikke spiller noen rolle da du har fått med øyne og utrykk. God BW.
Mulig jeg hadde gjort noe med den lyse refleksen fra bilen ved siden av nede i venstre kant av bildet, men det er en smakssak.

Per E.
S. N.
Takk for kommentar, PEG.
Har en seinere versjon som jeg har printet ut, der hvor taket til høyre er lysnet noe (det er flott plysj med rutemønster der oppe) og da innbiller jeg meg at refleksen nede til v balanserer bedre. Skal se litt mer på det. Nå når du sier det er den jo veldig lys, ja, egentlig nokså irriterende lys. Hilsen Silje
Stig Børre E.
Herlig kaos med fine gjentagelser.
Mannen i nabobilen er et fint brudd og skaper spenning med sitt litt mere skaptiske uttrykk. Morsomt og bra.

StigB
Avsluttet .
Det funker dette ja. Utrolig flaks med mannen i nabobilen som løfter bildet mange hakk. Det tette utsnittet og litt skråstilling synes jeg passer bra. Tror jeg ville ha fjernet de fire refleksene/prikkene nede i bildet siden de trekker litt oppmerksomhet vekk fra personene.
Tor-A
Erik B.
Siden de over meg allerede har sagt det meste, nøyer jeg meg med å si at jeg likte dette bildet skikkelig godt. Er forøvrig også enig med TAR om at fyren i nabobilen gjør veldig mye for bildet.

Hilsen Erik.
S. N.
Takk til dere alle tre :)
Ja, han bak gjør mye for bildet, synes jeg også - men kan dessverre ikke påberope meg at akkurat den biten var helt planlagt. Plutselig var han der!
Prikkene trenger ikke være der, sannelig, jeg har ikke lagt merke til dem engang.
Hilsen Silje
Ketil K.
Masse flotte enkeltblikk, men samlet holder dette ikke synes jeg, fordi det ikke er god nok kommunikasjon mellom den enkelte i bildet. Det blir nærmest fotografen som indirekte blir midtpunktet i stedet for de fotograferte.

Jeg tror denne type bilder trenger mye sterkere grad av enkeltfokus, ryddighet eller kommuniserende visuell handling, for å fungere.

Slik sett er enkeltelementer i bildet bedre enn bildet totalt. Det beste i bildet er de tre guttene i front. Det ville blitt et fint bilde alene, med variasjon over tema blikk om det ikke hadde vært for bilvinduet i veien.
S. N.
Takk for innspill, Ketil
Forstår jeg deg rett hvis det du mener er at bildet spriker for meget, at jeg burde ha konsentrert meg om en person eller situasjon, både for innholdets del og det visuelle?

Hilsen Silje
Carl Martin N.
et helt fantastisk bilde. har ikke lest de andre kommentarene her så det jeg skriver vil sikkert være overflødig, men jeg kan ikke la være. herlige blikk og komposisjon! det eneste jeg har å pirke på er photoshoppinga av damen i midten, hun kunne nok med hell ha fått kjørt seg litt i levels eller curves, med andre ord; litt hardere kontraster. Men du verden.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu