• Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2008-01-10 16:57:38
    Versjon #2
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Lukker15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger466
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_295355} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Anne Kari Berg K.
Et nydelig og annerledes kattebilde, pga utsnittet med bare snuten til mamman (og så fornøyde de ser ut). Veldig fint. Liker bildene dine og har kommentert dem før, du er veldig god på komposisjon.

Takk for kommentar på mitt bilde gitaren - er enig i din kritikk om slurvete etterbehandling, det gikk fort og gæærnt noe jeg kunne se veldig tydelig da jeg printet ut bildet av den flinke sanger/gitarspiller :)


Anne Kari
anders s.
er det en sau som har funnet seg en liten pus?
artig og koslig bilde dette her:-)
mvh anders
Chr. G.
Neiånei så koselig da! Litt for røft lys i en ellers intim setting. Men koselig åkkesom. Skjønner at du har kuttet bort øvre del av hodet på sauen for å vanskeliggjøre identifikasjon - han(?) vil vel helst ikke bli tatt for å rote med katter!
S. N.
Takk for kommmentarer på det kooseligste bildet jeg har lagt ut her ;) Lyset er ikke det beste, strevde fælt med å ikke brenne noe ut, men jeg håpet de hårete rosa-snutede modellene var bedårende nok til å bære bildet.
CG - Han (?) hadde i alle fall krumme horn. Pappa Blåmann hadde nok blitt meget skuffet om han hadde kjent igjen sin håpefulle.
Silje
Øyvind A.
Søtt. Forbrødring over artsgrensene. Dette kunne sikkert passe til en eller annen jenterom-kalender.
Ø.
Erik J.
Bildet oser av harmoni og velvære, og poenget med ulike dyrearter er prikken over i-en! Jeg syns egentlig lyset bare understreker varmen, det ser så varmt ut at det får litt sydlige breddegrader over seg... Bretten på øret mot det selvtilfredse gliset er utsøkte detaljer.
Tove H.
Bortsett fra at lyset ikke er optimalt, som du selv nevner, er dette et råkoselig bilde! Liker utsnittet du har valgt. Deilig harmoni!
Hilsen Tove
Line Kristin W.
Som samba med fire katter finner jeg det dønn umulig å stå i mot fristelsen til å gi både bildet og de to bestekompisene en skikkelig, malende kos.
Så skitt la gå med teknikksnikksnakk (som du jo likevel vet)!

Dessuten vil jeg ikke fornekte meg gleden over å bli smittet av den inderlige varmen og godheten mellom de to, - derfor (og med lett fårete fjes) må mitt bidrag bli bare bifallende brek! :-)

- Line :-)
Hans Jacob H.
Hårete og nusselig ;)
S. N.
ØA - Hehe, ja litt i overkant søtt, kanskje, men skitt au, det har jo akkurat vært jul. Bildet hadde nok fått plass på mitt gamle pikerom, ved siden plakater av selunger og føll (før dyrene brått ble erstattet av James Dean).

Bukker og katter, jeg mener takker, så meget, for kommentarene.

Silje

Kjell Sigurd S.
Nusselig - ja, men på en fin måte. Ikke sukkersøtt men med en direkte og nær fortelling. Det er sikkert ikke uten grunn at fårefjeset er kappet :-) Joda, jeg liker det absolutt.

Kjell S
S. N.
Takk til KSS også :)
Odd Tore S.
Puur idyll mellom pus og sau. Det ser ut som om dette er noe de har funnet på helt av seg self, og så bare koser de seg fordervet.
Malte de begge?
Det ser ut som om det stikker opp litt kattehale i høyre kant her. Kunne kanskje vært mer eller mindre, eller klonet om den ikke er så viktig?
Odd Tore
S. N.
Pus og geit, faktisk, og det du ser til høyre er noe av et øre (se v2). Artene tatt i betraktning tror jeg det er rimelig å konkludere med at det var høyst frivillig kosing. (Som samboer med to katter er jeg godt kjent med ''egenvilje'' og geiter har ikke rykte om på seg om å være føyelige de heller)

Jeg liker godt å lage bilder i PS men når det gjelder mine mer ''dokumentariske'' bilder foretrekker jeg å ligge unna kloneverktøyet, og det som er med må være med. Takk for kommentar! Silje
Stig Børre E.
Herlig, varmt og hårete.

StigB
Odd Tore S.
Så flaut!
Nå brukte jeg tid på å forklare at mine nytere av kveldssol ikke var sauer, men geiter, og så ser jeg ikke forskjell selv en gang.
v2 var ikke dum den heller, jeg liker det overbærende og beskyttende geiteblikket og måten den liksom dekker over kosepus.
At geiter har egen (vrang)vilje vet jeg noe om, det blir også ganske kostbart når de på død og liv skal klatre på biler.
Odd Tore
S. N.
SBE - Takker :D
OTS - Hehe, nå hadde jeg jo ikke gjort arts-identifikasjonen så lett. Og smilet er da nokså likt. Synes nok selv av snuten/mulen/nesen, hva det nå heter, blir for lys i V2, selv om den ikke er direkte utbrent. Silje
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu