Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1015
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_161402} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Knut L.
Lekkert natur-stilleben med nydelige toneforløp i fargevalørene og lysspillet.

mvh
Knut
Geir Arne M.

Dette synes jeg er skikkelig lekkert.
Behagelige fargetoner , forskjellig mønster.
Komposisjonen fungerer helt fint.
Fine flater og linjer.

Dette fungerte fint Rolf.

mvh
geir
Arne S.
Ja, det er jo bare en nytelse. Forresten ikke barebare det :)
kai j.
Enig at det fungerer fint og at bilde har en fin glød, men jeg blir ikke helt fortrolig med utsnittet du har valgt. Eller er det kanskje jeg som ikke synes dette var spennende nok.

Mvh Kai Jensen
Nina S.
Lekkert. Nytelse er nevnt, vakre farger og vakker komposisjon, nydelig lys.
Mvh Nina
Inger-Lise S.
Delikat! Nydelige fargetoner. Teknisk godt. Fin utnyttelse av bildeflaten.Godt lys. En fryd for øyet.

Inger-Lise
Tim Ø.
Dette er pent.
Men hva er det vi egentlig ser på? Det at jeg ikke finner noen referanser gjør det vanskelig å kommentere seriøst, utover å konstatere at bildet er fint å se på. Dette er ikke ment som en innvending. Det abstrakte preget gjør meg nysgjerrig.
Utsnittet kunne kanskje vært noe strammere nede og til venstre.

Mvh Tim
Oddvar B.
Fine farger og fint linjespill, behagelig å se på.
Frode H.
Dette slo meg bang flott... og så begynnte tullebokken å tenke litt og lurer på om ikke kanskje du skulle kuttet en god del av på venstre siden... nesten inntil mønsteret kanskje...

fh
Odd Tore S.
Som vanlig fint linjespill fra din side, liker spesielt godt isranden med mønster som buer til venstre for steinen. Vare og delikate farger.
Denne gangen blir det litt brudd i linjene: På ryggen av steinen er det et diffust område, som havner omtrent midt i bildet og som fanger blikket mitt uten at det finner ro der. For meg gir ikke dette et positivt bidrag til opplevelsen av dette bildet.
Det er nesten slik at jeg ville vurdert et motiv som begrenset seg til venstre ende av steinen og vannet med mønster. Men dette kan være et eksempel på at om man først har fått øye på noe som oppfattes som skurr, så får det dominere bildeopplevelsen i alt for sterk grad etterpå, og det blokkerer for andre positive inntrykk.
Odd Tore
Hans-Petter L.
Liker spesielt godt den rynkete teksturen, særlig øverst i bildet.
Ellers er det noen gråsvarte flekker her og der - støv?

mvh
hpl
ingebjørg fyrileiv g.
Likte dette godt jeg også.
Fine fargevalører, annerledes og spennende.
Ikke noe negativt her.

hilsen ingebjørg
Rolf S.
Takker for kommentarer og er glad det faller i smak.
Enkelte innvendinger kan jeg nok være enig i. Skjønner deg Kai. Men enkelte forstyrrende elementer måtte velges bort og da ble dette resultatet.
Ser mulighetene ved masking som Frode foreslår ( det er ikke noe tullebukkforslag ) og som også Tim er inne på.
Odd Tores forslag er også notert, men den varianten burde vært løst ved opptaket. Er redd utsnittet blir for kraftig nå.
Forøvrig er bildet av en stein på en våt sandstrand med det siste streifet av sollys. Jeg er ikke så opptatt av målestokk i et slikt bilde. Så lenge form, farge og lys fungerer synes jeg ikke det betyr så mye hvor stort det er.
Og, Odd Tore, som du skjønner er det sand og ikke is det dreier seg om. Uten at det betyr noe.
Ketil K.
Synes halvbuen til venstre rundt stenen gjør bildet. Behagelige toner og lys og fine, vage strukturgjengivelser i sanden. Delikat!
Thorfinn B.
du og det lyset ditt. Du er utrolig dyktig til å være der man skal være når lyset er der. Ikke en uvanlig egenskap gode naturfotografer har.

Fin den halvbuen rundt steinen også. Faller ikke sånn kjempepladask for bildet. Kunne tenkt meg strammere utsnitt, nærere på. Dog, bildet er fin det..
Kjell G.
Dette er veldig flott. Om noe skulle taes med som forslag til forbedring, er tettere utsnitt nevnt ovenfor. Jeg oppfatter dette bildet som svært vellykket slik det er!

Ann F.
Nydelig lys, fine fargetoner som glir over i hverandre, men jeg er også enig med de som foreslår en beskjæring for å øke konsentrasjonen ytterligere.
Fra venstre og LITT fra bunnen.
Mvh Ann
Gro K.
Nydelig. Det GJØR ikke noe med beskjering på venstre side, men det er IKKE nødvendig, men beskjæring nede-----NEI, absolutt ikke. Det er så velsignet
beroligende å se på, og får en til å lengte etter en annen årstid.
Hilsen Gro.
Er det i Finnmark ??
Rolf S.
Neida, Gro.
Dette er fra Sunnmøre. Hareidlandet.
Torbjørn K.
Elegant og stilrent! Liker slike bilder som dette her. Jeg tror kanskje jeg kunne tenkt meg et noe lavere kamerastandpunkt for å fått mer dybde i bildet, men det fungerer veldig bra slik som dette også. Fint lys og bra med den rødfargen. Jeg tror kanskje denne tåler å bli ekstra fremhevet med litt ekstra fargemetning og kontrast.

Torbjørn
Avsluttet .
Hei, har sett på et par av bildene dine nå og jeg må bare si at jeg er veldig imponert. Du har en egen stil som er kjempe fin. Gleder meg til foredraget du skal ha i Mars på okk.

Ang. dette bildet er det både elegant og godt laget. Flotte former og farger. Likte dette. Har ikke noe negativt å si om dette bildet.

Mvh Kyrre Lien
Gro K.
Hei Rolf.
Bildet er ikke blitt noe dårligere siden sist jeg kommenterte det, men DET ER SNART 1 ÅR SIDEN ! ! ! Kommer du ikke snart med noe nytt ?
Jeg går inn her i ny og ne, men like skuffende hver gang. Tar du noen bilder om dagen ? Har du det bra ?
Hører gjerne fra deg. Kanskje ta en fotoutflukt ? Er lei fjær og vinger !!
Drar til Kr. sund 25 / 8.
Hilsen Gro.
Siri Elisabeth J.
Har tittet gjennom endel av mappen din.
Det ble mange gisp og hakeslepp :-)
Masse kreativt og vakkert.

Hilsen fra Siri.


Tor Olav O.
Goddag Rolf,
Ser det er lenge siden dette er lagt ut, men ser også at det er samme nivå/kvalitet som jeg ble kjent med hos deg for kanskje 15 år siden, eller mer ?
Utrolig enkel og slående vakker naturskildring.

mvh
Tor Olav
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu