Cover2
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2006-03-28 14:27:25
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMote
  • Lastet opp
  • Visninger914
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_182791} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Gunnar H.
Ansiktet med blikket, og komposisjonen med plassereringen av blomstene, synes jeg var fint her. Men belysning og hudtoner på hals og bringe matcher ikke helt tonene i ansiktet. G
John H.
I beg to differ; Sire Halvorsen. Det eneste som trekker ned er at jenta er skalpert.
Jan v.
Hei Per Stian.

Dette smilet er nok akkurat det mange kan trenge iblandt. Her stråler det av optemisme og velmenende glede. Hva mer kan en ønske seg. Praktfullt syne jeg. Litt lyst ansikt, men det spiller liten rolle.

Utsnittet er noe inkonsekvent, stramt oppe og slapt nede. Jeg tror med utgangspunkt i beskjæringen oppe, at jeg ville tatt av mer nede, kanskje så meget at du får et kvadratisk portrett.

Uansett har du knipset din modell i det rette øyeblikket. Dette likte jeg svært godt, og takk for at du fikk meg i godt humør!

Mvh Jan
Jan v.
Nei, jeg ville bare kuttet av det lille som er nedenfor utringingen, tror jeg, men helt opp til den.

Mvh Jan
S. N.
Skalperingen er helt ok, synes dette er et godt utsnitt,
blomstene og håret og v-utringingen rammer inn ansiktet, samme farge lebestift og blomster er også fint. Rett og slett et portett å like.

Kinnene har fått en fin farge, men for å pirke teknisk synes jeg at hun er litt vel lys på høyre side ved øyet/panna. Synes ikke grønnfargen i håret og gulfargen på halsen er bra, spesielt på øvre del av halsen skjærer det med den ellers delikate looken.

Silje
Asbjørn Hammervik F.
Det var jo veldig sukkersøtt da, men ikke nødvendigvis på en dårlig måte. Liker grønnskjæret, det står bra til de rosa blomstene, selv om det kanskje kunne vært dempet litt på halsen, som S. Nilsen sier.

Utsnittet er stilig, synes ikke du burde kuttet helt opp i utringningen og heller ikke tatt med mer av toppen. Men det er litt lyst på venstresida?
Per Stian J.
Takker for alle kommentarer... enig i at bildet er litt for lyst på venstresiden. Og angående beskjæringen av ''toppen'' har jeg gjort dette i ettertid... legger ut en ny versjon av hele utsnittet-.
Ravn Øystein Sindre S.
crop sånn som du gjorde i #1 bare med mer / hele hodet. ansiktet virker litt for lyst i forhold til halsen / brystet (bittelittegrann bare) ellers fin lyssetting og jeg liker ''retro''looken på fargene
Jan v.
Nå, når originalbildet er tilgjengelig, kan en betrakte hele portrettet som en skulptur, og da kan en ikke kutte av toppen. Det må være litt luft over hodet.

I underkant kan en kutte omtrent som gjort i versjon #1. Muligens kan også noe av det som synes av overarmene på hver side fjernes - mest på venstre side.

Mvh Jan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu