I TERNELAND
Tror dette ble litt bedre enn det forrige. Vanskelig å fotografere disse luftakrobatene.
Bildet inngår i albumet SMØLA - 5000 øyer ,holmer og skjær på Nordmøre - Har lyst til å vise fram landskap og fugleliv fra min barndoms paradis..
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • 70-200mm med 1.4X converter
  • Brennvidde280mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetFrihånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger241
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97032} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
anna m.

veldig skarp og veldig fint. det røde neppet og den blåe bakgrunnen ser veldig bra ut sammen.

(: du kan gjerne se på noe av mitt
Stig B.

Terner har jeg faktisk ikke fått forsøkt meg på ennå, men forestiller meg at det høye tempo de har gjør det vanskelig.

Fint lys, fine farger. Her har du nærheten jeg savnet i forrige bilde. Bra detaljering og fint utsnitt. Bra med glimt i øyet. Skal det pirkes så finnes det mulighet for bittelitt mer skarphet, men det er pirk fra min side.

Jeg får vel ta en tur til Smøla for å få prøvd meg på disse :-)

Mvh Stig
Wigdis W.

Skulle ønske jeg kunne få det en tanke skarpere , men jeg er så klønete med stativ og ternene beveger seg i høyt tempo hele tiden, så det blir frihånd og da er det vanskelig å få det noe skarpere med et så tungt objektiv..må øve og øve :-) Du bør absolutt avlegge Smøla et besøk Stig. Her kan man bruke hele ferien og motivene bare strømmer på... Det er nettopp åpnet et lite leilighetshotell her nå som ligger helt i fjæra (man kan fiske fra verandaen) se bare her:
http://www.hopen-brygge.no
Reidun G.

Se der ja, denne er bedre en forrige - tilogmed glimt i øyet :-)
Neste oppdrag er når den fanger en fisk !

Du må lære deg en måte å holde utsyret på slik at du ikke synes det er så tungt, få litt tips fra han du kjøpte det fra (mitt sist innkjøpte objektiv er 3,1 kilo , jeg kan love deg at ca 1 kilo virker lett etter det :-))

Reidun
Arnt B.

Bortsett fra litt minus for skarphet og noe beskjæring på høyre side, er dette et meget bra bilde av en av luftenes største akrobater - for her går det virkelig unna i svingene!
Paul Ø.

Jeg har prøvd på liknende opptak og vet hvor vanskelig det er å følge ternene. De er ikke trege i bevegelsene sine. Selv om det mangler litt på skarpheten er det likevel et bra bilde av terne. Selv om lyset er hardt er det bare litt på hodet som er utbrent, bra. Så alt i alt godkjent.

Mvh Paul
Steinulf L.

Synes dette er bra. Uskarpheten i vingespissene gir inntrykk av fart. Selv har jeg problemer nok med ender på stille vann...
Reidun G.

Wigdis
gjett hvem som har ringt og booket inn på Hopen brygge fra 25.7. til 1.8. :-) ?
Ha ternene klar
Reidun
Inger Anne Maritsdotter V.

Skikkelig fint nærbilde dette Wigdis !
IAV
Wes D.

A lovely in flight shot
Kind regards Wes
Wigdis W.

Takk for kommentarer ! Nå skal jeg ut og fange solnedgangen som er fantastisk vakker i kveld! Oppfordrer flere ''dottere'' til å ta turen hit og håper Reidun får et opplevelsesrikt opphold her..
Stig B.

Vurderer det samme. Men da må ternene være villige.

Stig
Kay R.

Hei Wigdis...

Ja denne var fin. En god vinkel og grei fokus. E nok litt enig med Stig at den kunne vært skarpere, men da pirker vi. E absolut ikke lett å ta bilde av terna nei. Dæm e kjapp...
Fint bilde...

MVH Kay:-)
Odd Eirik S.

Nydelig. Skarpt nok for meg. Er jo vanligvis ikke så enkel å få tatt bilde av disse ternene. Flotte farger og meget bra eksponert.

Har stått i Saltstaumen og fått disse i snøret. Stupte jo også etter stingsilda når vi skulle kaste ut. Var litt plagsomt, men det ble sei på oss, lever og innmat til ternene og måsen.

mvh
Odd Eirik
Avsluttet .

Dette er et veldig fint ternebilde! Fin positur! Pluss for lys og eskponering.

MvhJRH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu