Det er lys i enden av tunellen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger379
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_75415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Roger M.

Jeg må nok si at jeg dessverre synes ideen er langt bedre enn utførelsen. Jeg synes du har med alt for mye uinteressant forgrunn, kutt ned til det som er absolutt nødvendig for å si ''tunnell''. Det er jo kanskje naturlig at det er lysere på den andre siden, men så til de grader overeksponert og i tillegg en truende lastebil som kommer imot; det funker ikke for meg. Hva med å ta samme bildet en fin sommerdag og så kombinere vinter på denne siden med sommer på andre siden, det ville gi en annen vri på samme ideen. Slik bildet er tatt nå regner jeg det som sikkert at kontrastomfanget sprenger alle muligheter i tilgjengelig kamera- eller filmteknologi. Hvis du setter kameraet på et stødig stativ og tar to bilder, eksponert for hver sin side av tunnellen vil du kunne montere disse samme med full kontroll i Photoshop eller lignene.

Vel, det var kanskje en litt negativ kommentar, men jeg har stor sans for at du prøver å ta bilder ut fra en ide. Det er vanskelig, men når det sitter blir det virkelig flott!

- Roger
Inger Anne Maritsdotter V.

Enig med ovennevnte her.
Det blir i meste laget av ''det som er utenfor tunnelllen''
Men ein god ide.
Inger Anne Maritsdotter V.

Men når det er sagt må eg sei at bildet hadde fin dybde her.
Avsluttet .

Hei
Jeg syns det var tøft at det var sånn forskjell på lyset, fra den ene siden til den andre. Slik jeg ser det, er det vel akkurat det du vil fram til...eller at DET er grunnen til du har tatt med så mye i forgrunnen.
Ann-Tove
Frode L.

'Lyset i enden av tunnelen''. Bildet kunne sikkert ha blitt brukt med entusiasme av både Statens Veivesen og Jehovas vitner.
Eskil O.

Enig med Ann-Tove, den mørke litt dunkle forgrunnen står i fin kontrast til lyset i enden av tunellen. Forgrunnen bør være som den er for å ha den rette effekten.

Eskil.
Roger M.

Jeg ser at jeg ikke skulle skrevet ''kanskje'' i kommentaren min. Selvsagt skal det være lysere på den andre siden. Mine ankepunkter er for det første at det er for mye kjedelig forgrunn og for det andre at det er FOR lyst på den andre siden og for det tredje at det bortsett fra lyset ikke ser så forlokkende ut på den andre siden. Selvsagt kan man være uenig i disse synspunktene, jeg vil bare klargjøre mine synspunkter.

- Roger
Lars Erik N.

Ikke så galt dette, men jeg skulle ønske meg litt bevegelse i bilde. Lengre lukkertid hadde gitt en kul effekt her.

Mvh
Lars
grete l.

Flott å komme hjem til så mange kommentarer. RM jeg setter pris på at du sier det du mener. Og det med stativ og to eksponeringer så er det en god ide. NB: Bildet tatt gjennom bilvinduet, så noe av fratrekket i kvaliteten skyldes dette. Jeg skal ta med meg tipsene en solskinnsdag, og se om jeg kan gjøre det opp igjen (utenfor bilen).
Takk skal dere ha.
mvh
Ketil M.

Hei Du, der lurte du oss, trodde det var up som sto der!
ideen var god, men en del beskjæring og endret lysmåling ville det blitt bedre
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu