Fredriksten festning ruver over Halden havn
Utstyr
  • Niko D 5100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_999943} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Walter S.

Dine to nattbilder i fra Halden er god fotografisk håndtverk, når man tar i betraktning at du er forholdsvis "ferskt" i gamet, Liv!

Dette er slik jeg ville ha forlangt av meg selv. God fokus, noe som ikke er enkelt med D5100 sine 11 fokuspunkter i dårlig lys (natt). Du har også taklet hvitbalansen meget bra. Eksponeringen er bra og fargene er gode. Flott kontrast mellom lys og nattesvart himmel og -sjø. Du har tydeligvis brukt stativ her.

Neste gang du er ute i samme ærend, så kan du jo prøve og variere horisonten (vannspeilet) litt. Ta noen flere eksponeringer med horisonten 1/3 del og 2/3 deler opp / ned i bildeflaten, i henhold til "rule of thirds" så har du noen varianter også, og kan selv se hvordan bildets karaktær forandres.

Mvh,
Walter

P.S.: Velkommen ombord i foto.no!
:o)
Jan G.

Fin komposisjon, godt lys, god koloritt.
Mvh Jan
Liv R.A. F.

Tusen takk for meget hyggelige tilbakemeldinger Walter og Jan.
Helt riktig Walter, jeg brukte stativ. Så flott med litt tips om hva jeg kan gjøre neste gang. Kan ikke så mye om å komponerer bilde enda, så gode råd tasimot med takk.

Mvh Liv
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu