Grupo
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger386
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97602} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
kine n.

dette var stilig! likte at speilbiltet var litt grått. kan jeg spørre om du er i familie med Charlotte Reitan?
Siv D.

ideen er god men utførelsen ganske kjedelig.
i og med at speilbildet utgjør 90 prosent av bildet ville jeg jobbet mer med farger og kontraster (fremhevet det av detaljer som finnes i ansiktene) og gjort det- som kine også påpeker, mindre grått.

s
Alex R.

Ja er enig med at jeg burde fresha opp fargene litt,men ingen av bildene mine er etterbehandlet,litt pga jeg ser på det som juks og litt pga at jeg ikke har muligheten(hehe).

charlotte er min søster.
Siv D.

juks? tja, da vil jeg nok si at jeg priser juksing :)
willy m.

utrolig tøft bilde...fin komponert og med en spennede vri på tradisjonelle ''speilbilder'' kunne nok trengt ørlite justering av farger...juks?hmm digitalt mørkeromsarbeid kaller jeg det...det er bare at justeringen skjer på pc i stedet for i et mørkerom og er således et fotografisk verktøy samt at jeg selvsagt priser mulighetene det gir meg i en kreativ prosess....og det blir da selvsagt ikke juks på noen måte.. :))
mvh willy
Alex R.

digitalt mørkeromsarbeid,bra formulert! jeg trekker ''juks'' tilbake. Det er kanskje en litt gammeldags holdning,men det er jo lettere enn å gjøre det analogt.

ha en fin dag
Line .

Dette jukse-greiene stiller jeg meg kritisk til. Jeg jobber hovedsaklig med digital speilrefleks, og da er det den eneste måten og justere på... Kan selvfølgelig bli flinkere til å få perfekt eksponerte bilder, men ser absolutt ikke på det som juks :-) Når det gjelder dette bildet synes jeg komp'en er kjempeartig. Liker det. Men det var dette med gråfargen.. Legge ut en versjon til?
Avsluttet .

Hei Alex. utrolig tøft bilde, orginalt og Spennende.
bra utsnitt.

Du husker meg kanskje?

Mvh
Mikal §trøm
Tor Olaf S.

Knalltøff vri på et gruppebilde. Er enig med andre om at det kanskje blir litt mye grått i speilbildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu