...
...kommentarer ønskes...har vært bryllupsfotograf for første gang...
Bildet inngår i albumet Bryllup -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-07-26 18:44:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-07-26 23:57:20
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-07-26 23:59:09
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 500N
  • 28-80 Canon
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetGjort om til S/H i PS, økt kontrast og justert litt i levels.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger485
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_97399} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Jeg er ingen bryllupsfotograf. Men jeg synes du har klart hvertfall å fange et fint øyeblikk her. Men jeg kunne kanskje ønsket litt mer kontakt med paret. De blir også litt blokket av den døren. Jeg lurer også egentlig på hvor bildet fører hen..eller hva det sier. For meg så det nesten ut som han skal reise og hun kysser han farvel. Men ellers så har du klart å tatt det meget skarpt og du har fått med fine detaljer som at de holder hender og ringen på hånden.

Jeg synes du har klart deg bra som førstegangsfotograf for bryllup. :)

Sindre Kristiansen
Lise H.

Tusen takk for det, Sindre. Jeg har ikke tenkt noe annet enn å fange et fint øyeblikk, paret imellom. Bildøren kan jo være litt i veien, ja. Men på den annen side ville vi ha den oppe slik at buketten kunne legges der den ligger...etter parets ønske. Vi tok vel noe sånt som 2-300 bilder, så jeg har mer på lager hvor det er mer kontakt med paret. ...to be continued...
Ha en ellers strålende kveld.

=)
Alexander L.

Helt enig med døren. Den er så absolutt i veien.
Ville prøvd med døren igjen og at han kanskje lener seg ut av vinduet i stedet, eller at han sitter lenger inn i bilen slik at kysset kommer mellom bilen og døren.
Litt farger hadde også kanskje gjort seg i form av lav farvemettning slik at den flotte buketten kunne fått litt mer oppmerksomhet:)

Men både fokus og lys satt som et skudd;)

MVH
Alexander Staalesen Larsen
Avsluttet .

Jeg så litt mer på dette bilde og kom på en ting du kan tenke på neste gang eller noe :)

Du nevner at paret ville ha blomstene der. Det som jeg tenker på da er at det er litt mye luft over bilen og paret. Det som hadde kanskje blitt en bedre komposisjon er om du hadde kanskje gjort det litt tettere rundt de og gått litt til venstre så du hadde fått kysset og hodene mellom frontruta og dørvinduet (skjønner?) Da hadde du fått en trekant komposisjon med deres hoder og buketten. Da blir det mye fokus på de og blomsten. Bare et forslag så klart.

Mvh
Sindre K
Lise H.

Tusen takk for innspill og forslag. Nå begynner faktisk døren å være i veien for meg også. ;-)
Ser at det ville vært mye bedre om jeg hadde fått med ansiktene dems.
Legger ut et til etter forslag fra deg, Alexander.

mvh Lise
Avsluttet .

Jeg sender en kommentar igjen jeg.

Jeg synes buketten kommer absolutt bedre frem i versjon 2. Og Jeg ser for meg at hvis du kutter så du får med ringen hans på rattet og kutter endel over og på høyresiden så vil du få et mye større fokus på bare paret og blomsten. Og med tanke på at paret er bak bildøren så vil du få enda mer fokus på blomsten. Nå er det vel sikkert meningen av hovedfokusen skal være på paret, men det blir vanskelig med døren.

Men på den andre siden så jo mer og mer jeg ser på det jo mer liker jeg bildet. Det er absolutt ikke noe bomskudd. langt ifra. Gleder meg til å se flere bilder av deg fra bryllupet. Bokmerker deg jeg :)

Sindre
Lise H.

Oi...tusen takk. =)
Skal forsøke å croppe mer, så får vi se hva som dukker opp.
Avsluttet .

Se her ja. Her kom paret mye bedre frem, i både versjon 3 og 4. Jeg holder litt på nummer fire pga mer kontakt med paret. Det ble veldig fint det bildet. Det er veldig ''brudefarger'' på det siste bilde og det er jo hele meningen også. Fin komposisjon. Her får du fint frem den trekant-formasjonen jeg nevnte lengre oppe i spalten her. Bra arbeid! Tror faktisk du kunne kuttet litt av toppen på nummer fire. Du har hvertfall fått noen meget bra bilder som jeg tror paret setter meget stor pris på :) Det hadde hvertfall jeg gjort

Mvh
Sindre Kristiansen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu