Kald forbindelse
Utstyr
  • Minolta Diamag 7i
  • -
  • Brennvidde150mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger516
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_70036} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Inger Anne Maritsdotter V.

Artig og god komposisjon:)
Kurt S.

Kjempegod ide. Romantisk å stå her under fullmånen å ringe er det vel, men som du sier det blir en kald forbindelse-:)
Flott vinterlys.
mvh Kurt
Eliza A.

Kreativt motiv.
Liker dette.

Eliza
Avsluttet .

Det skulle vært noen inne i telefonkiosken....men i disse moderne tider er det vel ingen som gidder å stå ute og fryse når man har mobilen....
Thor B.

Her var det da noe fundamentalt feil med hvitbalansen?
Hedda Nedler H.

Åh! Dette var stemningsfullt! Liker det godt! Jul, men også ensomhet. Synes hvitbal. ser ut som den skal. Om det er vinternatt. Gult lys reflekteres og blir blått mot hvit bakgrunn.
Mariann S.

Morsomt !
- får nesten hjemlengsel-
Karl Flemming B.

For å klage på bota skulle vel denne ''formidlingsboksen'' få alle og enhver til komme i rette stemning. Temperaturen rundt meg datt plutselig et par -tre garader. Visuelt et prima budskap i dette bildet.
Hadde det ikke vært for den intense strålingen, ville jeg trodd det var tatt på nattetider. Eller?
Flemming
Børge N.

Her oppe i nord er det mørketid nå. Det lille som er av dagslys varer bare et par timer og er blått. Bildet er tatt midt på dagen, fullmånen er nesten rett mot nord og gradstokken viser -10. Ikke så forferdelig kaldt, men.....
Takk for komentarer.

Børge
Nina C. K.

Jeg søkte under ''prøv lykken - tilfeldige bilder'', og fant dette motivet med den prisbelønnete telefonboksen som riksantikvaren vel faktisk også har fredet noen eksemplarer av. Det sto en slik boks i foajeen der jeg studerte i sin tid. Det syntes jeg var veldig kult den gangen. Men tilbake til bildet. Jeg synes nettopp at de kalde fargene er det som setter en ekstra spiss på motivet. Og den røde tekniske innretningen midt i en forfrossen verden av snø understreker kontrasten mellom natur og menneskeskapte innretninger. Jeg er ikke så opptatt av de rent fotografiske finessene, men synes at opplevelsen er viktigst. Jeg bare digger slike motiver, hvor fotografen har sett noe som ingen andre tilsynelatende legger merke til. Takk for en fin opplevelse.
Hilsen Nina
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu