Finger'n..
Ein Rabbiner må og ta ein seg ein pause..
Utstyr
  • eos 500
  • sigma 70-300
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker250s
  • Filmtypeagfa 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger202
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_6923} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Knallvall P.

Utmerket kvalitet fra Frode

Her ser vi en rabbiner i full aktivitet. Hvorfor har han fingen i nasen? Er det en slags symbolikk på utrensingprosessen av minoritetsgrupper i Israel. Vi vet alle at siden opprettelsen av Israel i 1949 så har denne staten vært ett stridens eple. Denne striden har hatt mange kyniske sider, så kynisk at det nesten er som ett naseplukk?
Jeg må igjen få ytre min begeistring for den observante og historiske fundamenterte fotografen Frode. Jeg gleder meg allerede til neste bilde.
Hans- Georg S.

Bra fanget, tross uskarpheten.
Frode M.

Bildet er skarpt på kopien,men blei uskarpt etter scanninga. Kvifor? (Er nybegynnar på dette feltet)
Avsluttet .

Flott fanget, rabbineren retter blikket mot deg. Dette bildet var det klasse over.
Carsten A.

Kanskje et bilde med litt mer potensiale enn vist her. Noe for grå toneskala, og desverre ganske gjengrodd i de mørkere mellomtonene. Litt av dette kan antakelig rettes opp i PS (eller annen editor), og bildet vil nok vinne litt på endel oppskarping. Uskarpheten her skyldes nok ikke *bare* flatbedscanningen.

Godt sett. Han har forøvrig fingeren VED nesen, ikke I nesen!
MVH CA
Åse G.

Blinkskudd!! Julehilsen Åse :-)
Knallvall P.

Jeg har idag studert bildet ytterligere, dette er ett sånt bilde man ikke blir mett av. Dette vil jeg påstå er definisjonen på ett bra bilde. Det jeg til min store glede oppdaget var skoen som er på vei inn i bildet i nedre høyre bilde-kant. Vi ser det er en joggesko. Det er en Nike</> sko.
Her har Frode igjen vist sitt potensiale. Skoen illustrerer hvordan amerikanerne er parat til å gripe inn den Israelske hverdagen. Jeg vil si at dette er mer enn ett teknisk foto, det er et utsagn om Israelsk kultur og kulturelle relasjoner. Det er dette en fotograf kan strebe etter i lang tid for å få til. Bra jobba.
Frode M.

CA: Skal prøva å få lagt inn bildet påny og gjere det skarpere. Då vil du sjå at han faktisk har fingeren LANGT opp i nasen..
Ellers takk for konstruktiv kritikk,er kjekt med tips og råd då eg er ganske ny i faget.
MVH FM
Avsluttet .

Jeg er ikke helt enig i Knallvald sin uttalese om denne Nike-skoen. Det virker mer som USA skal til å tuppe Israel i reven. Dette kan være et forvarsel om hva som kan skje i dette konfliktområdet. I tillegg vil jeg bemerke likheten mellom Rabbinerens stol og Bambie på isen, som viser den støttende rollen USA har hatt for Israel opp gejnnom tidene.. Og som vi alle husker så ble jo Bambie påkjørt av en bil et par år etter.. (ref: Åpen Post)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu