Haautai
Dette er mi gode venninne Haautai fra Phuket i thailand. Vi lekte oss med kameraene en kveld, og dette er et av resultatene. :)
Utstyr
  • Eos 300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger480
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_67886} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Nils L.

Unnskyld meg, men det blir nesten litt for teit.....
m.a.o. ikke så bra, lite oppfinnsomt.
Rune E.

Har du kikket litt på denne eller? bilde nr. 89402 Nils likte foresten ikke den heller....
Line G.

jaja. man må jo prøve og feile. det er sånn man lærer. noe blir bra, og noe ikke fullt så bra. takk for kommentar uansett.
Lars L.

Kjedelige greier. Overeksponert hånd med alt for ''kul'' positur. Bildet det henvises til av RE har helt andre kvaliteter. Begrenset dybdeskarphet gjør at uttrykket får langt større kraft enn her.
Avsluttet .

Bra reim.
Nils L.

For å si det litt direkte.... Bilder der det er en ''finger'' som ett av hovedelementene kan nok være bra de, men det kreves adskillig mer en vist både her og på det bildet referert til lenger opp. Alle vet hva dette tegnet betyr og når en forventer å få ''gode kritikker'' på et bilde der alt en gjør, er å vise fingeren til den en vil ha gode kritikker av.... - ja da har en gått glipp av etpar vesentlige ting. - For meg, jeg er ''bare'' litt over 35, representerer begge disse to bildene følgende: Ungdommelig uvitenhet, frekkhet, mangel på respekt og taktløshet. Når en registrerer hvordan noen (legg merke til at jeg skriver noen) ungdommer blir frekkere og frekkere, latere og latere, sinnsykt storforlangende og forventer at ting skal komme seilende på ei fjøl.... ja da kan slike bilder virke litt provoserende. Spesielt med tanke på at en i tillegg innbiller seg at en skal få skryt for det.
For å si det med en vits: Ungdommen i dag (hørte den da jeg var vesentlig yngre) er som jesus.... - bor hjemme til de er 30 og hver gang de gjør noe er det ett mirakel... :-)
- Ikke ta det ille opp eller personlig Line. Du har flere fine reise-bilder. Du er jo priviligert som har fått reise slik du har gjordt.... synes ikke dette bildet gjennspeiler at du helt skjønner hvor priviligert du egentlig er. Uten at det nødvendigvis har så mye med saken å gjøre..... En får jo større forståelse også av å reise og oppleve ting.... ( helt sannt )
Mvh Nils :-)
Øyvind B.

Som ungdom følte jeg meg veldig angrepet nå, uff. Jeg mener at giddasløsheten til en del ungdommer ikke skal gå ut over de som legger inn bilder her. Det er heller ikke slik at alle ungdommer er giddasløse. Det er noen. Det er på samme vis en del giddasløse ''voksne''. Det finnes nok mange ''voksne'' rundt i det ganske land som bare sitter på ræva og hever lønn. De gjør ikke noe mer enn de aboslutt må utfra stillingsinstruksen.

Jeg må nok si meg enig at dette bildet ikke akkurat var noe kjempemessig bildemessig, men fotografen har nok holdt på adskillige år mindre enn de som er over 30. Det at hun legger ut bilder her på dotten bevitner jo at hun er interessert i å utvikle seg. Dermed er det helt feil å koble det at du blir provosert av et slik bilde med giddaslause ungdommer osv.

Vil ellers nevne at jeg synes at det er en del ungdommer her på dotten som presenterer flotte bilder og virkelig jobber med fotografiet. Det synes jeg vi skal sette pris på.

Til Line: Jeg ville nok kanskje ha slaktet dette bildet selv hvis det ikke var for NL's kommentar. Jeg ville da ha slaktet bildet for lite oppfinnsomhet, gjennomtenkthet osv. Men jeg synes du fortjener en oppmuntring etter de usaklige angrepene fra NL. Derfor vil jeg si at dette bildet var kanskje ikke verdens beste og skulle kanskje ikke vært lagt ut her i det hele, men du lærer stadig. Jeg ser fra de andre bildene du har lagt ut at du er flink. Derfor vil jeg oppmuntre deg til å stadig ta bilder. Også de dårlige, men hele tiden tenke når du tar dem, ikke bare knipse.
Nils L.

Enig med Øyvind. Også enig ang det med voksne. Helt riktig. Desverre....

Til ØBS- Bare å beklage dersom du føler deg anngrepet, men les det jeg skriver ordentlig en gang til, så ser du at jeg skriver NOEN ungdommer. Jeg hadde skrevet noe lignende dersom en voksen la ut et slikt bilde også. - Jeg prøver bare å forklare hvorfor en ikke kan regne med god kritikk på et slikt bilde.....
Har heller ikke angrepet Line her, og i alle fall ikke usaklig.
- Skriver jo det rett ut at det ikke er personlig....
- ikke blir jeg serlig provosert heller - se bare øverst....
Oppmuntring fikk hun av meg også......
La ting synke litt før du setter alle piggene ut.
Etter ditt eget utsagn passer ikke mine noe spissformulerte karakteristikker på deg, ikke på Line heller etter min mening.
Så hvorfor ta på vei? - vitsen er fra da jeg var på deres alder... det måtte du vel fått med deg....? - sier ikke det litt da??

Som sagt - les det jeg skrev etpar ganger til, nøye.
Jeg har barn som snart er på deres alder, jeg ønsker at de skal være klar over hvilke følelser og mekanismer de ''setter i gang'' med ting de foretar seg....
- Dersom en gjør noe, uansett hva, og folk reagerer litt annerledes enn forventet, kan det være greit å ha en ide om hvorfor de gjorde det.... selv i ettertid. Dere må ikke innbille dere at jeg er imot ungdommer, tvert imot... - men av og til må en tåle å høre, ung eller voksen, at nå gjør en noe som ikke bare behøver å bli bejublet....

Forresten....:
Ville en kommentar som: Likte ikke dette. Være veldig oppklarende?
Ville en automatisk skjønne hvorfor?

- Og selv om jeg ikke hadde til hensikt å ''angripe'' noen, skal en være klar over; at et bilde i seg selv også kan føles som et anngrep på en selv..... Det spørs bare hvem som ser det og i vilken sammenheng.....
( jeg følte meg ikke anngrepet av bildet her ) :-)

- I lys av diskusjonen må jeg faktisk innrømme at bildet ''har blitt bedre'' - det har engasjert flere - og det er jo en viktig kvalitet til et fotografi: Å engasjere.... Ikke alle får til det.

Dersom du ble lei deg for noe av det jeg skrev Line, var det slett ikke meningen, og er selvføløgelig beklagelig.

Mvh Nils :-)
Øyvind B.

Ser selv at jeg nok var litt for rask på avtrekkeren, og må ta selvkritikk for det. Det er bare det at de holdningene som jeg nevnte irriterer meg veldig. For generalisering kan være veldig feil, og er som oftest det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu