Lillefot
Utstyr
  • Canon Eos 550D
  • -
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_648557} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trygve B.
+1
Dette var nå et herlig bilde. Likte utsnittet så godt. Mvh Trygve
Leif Erik Holthe L.
+1
Bra motiv. Men du har vært snål med dybdeskarpheten. Fokus ligger på den ene fotens tær og da spørs det om jeg ville ha konsentrert meg om bare den foten i utsnittet. Slik det er nå blir den knappe dybdeskarpheten "forstyrrende" på et motiv som skal være rolig og behagelig. Bruk alterative eksponeringer med ulik blenderåpning, så vil du lettere se det selv.

En annen ting er at de mørke partiene trekker blikket bort fra motivet. Så en liten forflytning av kamera mot venstre hadde løst det problemet.

Men, som nevnt et flott s/h-motiv, som jeg ville ha jobbet enda mer med. Både når det gjelder kameravinkel og skarphetsdybde.
Hanne Gry S.

Tusen takk for fin tilbakemelding. Jeg vil veldig gjerne lære og utvikle meg så dette er topp. Skal ta tipsene dine med meg og eksperimentere litt :-) Likevel syntes jeg det var litt spennende og annerledes med denne dybdeskarpheten jeg.. Men kan godt hende det bare forstyrrer.. :-)
Leif Erik Holthe L.
+1
Glemte å si at belysningen er myk og fin og underbygger det myke i barnefoten. Det er bra! Og du får fint frem skrukkene som gir liv og kontrast. Heng et mørkt pledd eller laken i bakgrunnen og da vil du få fremhevet"tottelottene" enda bedre.
Hanne Gry S.

Takk for det, og god ide :-)
GEIR MAGNE S.

liker motivet godt, støtter meg litt på Leif ang. dybdeskarpheten. men bra lys og presentasjonen i s/v passer godt til motivet.
Hanne Gry S.

Takk for kommentar, Geir Mange. Setter veldig pris på det :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu