Stille kveld på Såki!
Utstyr
  • Olympus EM-5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger100
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_647091} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Bjørnar P.

Harmonisk bilde med myke og naturlige kontraster og farger. Kunne ønsket meg litt mer oppskarping. Du har kanskje ikke foretatt oppskarping etter nedskalering til web-størrelse?
Ville også kjørt en støyrens på himmelen ved hjelp av en tilpasset maske.
Fin dybde.
John B.

Enig med Bjørnar i det meste, selv om jeg ikke akkurat savner så mye på skarpheten! Fargene og lyset er flott, men jeg er ikke så begeistret for forgrunnen her! Jeg vill faktisk kuttet i bunnen helt opp til der skyggen på den høyre båten begynner...
Da får man vekk skrotet i bunnen på vannet + at man leder blikket rett på båtene og videre innover i det flotte landskapet...
JohnB.
Lasse S.

Jeg er helt enig med Bjørnars beskrivelse av bildet. Herlig fritt for overbehandling. For meg har bildet perfekt skarphet fritt for "haloer" og støy av betydning finner jeg heller ikke...hm. På tide med nye briller og/eller monitor for meg? :)
Avsluttet .

Flott bilde. Heldigvis er det ikke plastikkbåter som ligger der på det speilblanke vannet. Jeg synes ikke du trenger å gjøre noen forandringer med dette.
Rune M.

Takker for hyggelig tilbakemeldinger og tips. Prøvde mange ting for å skjule skrotet i forgrunnen, med unntak av beskjæring. Men ser at det kan funke fint.
Blir ikke bildene automatisk nedskalert når man laster de opp her hvis de er for store?

mvh
Rune
John B.

Jo hvis du ikke nedskalerer de før du legger bildene ut på foto.no blir de automatisk nedskalert, men det anbefales ikke, for det har gitt seg mange merkelige utslag...
De beste er å gå inn i PS og lage de i den størrelsen som er gangbar på foto.no og lagre de i en egen mappe.
Da er det bare å hente de rett inn når du skal legge de ut på dotten...
Det er i alle fall min måte å gjøre det på!
JohnB.
Per F.

Flott landskapsbilde med nostalgiske båter i forgrunnen som skaper fin dybdevirkning inn i det for meg passelig skarpe landskapet.
Mvh Per
Rune M.

Takk for kommentaren Per! Og takk for tips John.

Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu