Tiurleik
I disse dager øker aktiviteten på tiurleikene, av erfaring fra en del år på mine kanter så er tiden fra 20 april til 1 mai en god periode får å oppleve høneuken (den uken hunfuglene besøker leiken)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger215
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_631812} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
jarl kjetil j.

Flott lys og miljø. 8 parringsklare damer er ikke dårlig.

jkj
anders s.

berre lekkert
mvh anders
Avsluttet .

Flott å se,fint i lys og farge.Det er en glede å se bildene dine.Flott jobbet!!
Henrik S.

Herlig bilde i flott miljø. Mem synes kanskje furuskogen i bakgrunn fremstår litt for klart, virker noe forstyrrende.. For en naturopplevelse å sitte å oppleve dette fra orkesterplass!

Mvh Henrik
Torgeir M.

Flott miljø krydret med strølys og åtte damer, det blir ikke så mye bedre enn dette.

Mvh

Torgeir M
Roar K.

Berre lækkert.
Flott lys og god skarphet henter ut hver minste fargerike detalj her.
Dette har jeg aldri fått oppleve og får det nok heller ikke nå for det er dårlig med rullestultereng på slike steder så da får jeg nyte det som presenteres de som kan dette.
Skulle jeg pirke litt så er det at jeg kunne tenkt meg en noe mindre signatur da den lett kan trekke litt ufortjent oppmerksomhet. Selv i denne størrelsen kan vannmerket lett kuttes vekk uten at bildet taper nevneverdig på det for en som er ute etter å rappe andres arbeider.

Roar
GEIR MAGNE S.

Kongebilde, enkelt og greit!!
Bjørn B.

Rått leikbilde. Dette syntes jeg var rett og slett et praktbilde. Lyset, rammen, og at du ser den typiske leikbiotopen uten at det blir for fremtredene. Og lyset som kommer frem i forgrunnen. Her skulle jeg gjeri ha vøri gitt.
Avsluttet .

Å som et maleri love it!
mvh
Tove
Gunnar L.

Dette var bare skikkelig lekkert på alle måter!
Kjempeflott!!!
MVH
Bjørn-Atle A.

Et usedvanlig flott bilde fra leiken. Ikke bare er det mange fugl her, men her har du også klart å fotografere fuglene i flott miljø.
Dag Tore ..

Ikke ofte å se så godt kvalitetsbilde fra en tiurleik! Meget bra teknisk med god fokus på tiuren !Sjelden å se så mange damer på leiken.Likte også det fine lyset og miljøet!Godt jobbet denne gangen;)God fotohelg:DAG
Øistein W.

Virkelig et flott bilde, jupp jupp
Avsluttet .

VAKKERT! Deilig å se sjefen har samlet damene. Flott bilde med smart kamerastandpunkt :-) Ble bare rør hos oss i år. Kjempenedgang på hunfugl, bare 3 å se :-(
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu