Utstyr
  • Nikon D3200
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger112
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_626448} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Lennart Wam H.

Som far er jeg nok litt inhabil til å komentere bildene dine, men føler at jeg bare må få sagt noen ord her. Jeg er helt sikkert like stolt av deg som du var når du kom til meg for å vise frem bildene du hadde tatt av rådyret. Jeg er imponert over hvor rask du var når du kom over kanten å fikk øye på rådyret som kom i fullt firsprang. Jeg understreker at jeg maser mye på at du skal bruke stativ, men her beviser du at du også mestrer dette digre kameraet på frihånd!
Petter Jan A.
+1
Bra bilde av rådyret i farta,mangler litt på skarpheten men 9 år og ta såpass bra bilder skal det bli spennende å se fortsettelsen.
Svein Ove L.
+1
Hei
Et bra bilde av rådyret i spranget. Skal være rask i avtrekket når de her setter avgårde..
Ser din far skriver at han maser om stativbruk, og det nok sant det han sier. Det hjelper mye på å få bilder skarpere men her tror jeg stativet hadde kommet i veien for deg og du kanskje hadde misset å få bilde av dette vakre dyret..
Stå på....
Dag Tore ..
+1
Råen fotografer i fint sprang,også bra teknisk med fin vinterligbiotop!Mangler det lille på skarpheten,men du skal være meget godt fornøyd med det rådyrbilde,alt kan ikke klaffe første !gangen! Godt jobbet Michael Wam;) Dag T Silseth
Roar K.
+1
Hopp og sprett og tjo og hei - og der satt'n.
Enig med S.O. Linde her. Dyr og fugler i bevegelse blir ofte vanskelig å fange med stativ for du må følge bevegelsene og da blir stativet til hinder.
Men mer stillestående motiv og spesielt i dårlig lys og med lange lukkertide er nok stativ absolutt en fordel.

Roar
Duy P.
+1
Hei Micheal!

Hadde jeg vært deg, ville jeg vært stolt.
9 åring med råen i fullfart, samt ikke noe stativ. Meget godt jobba. Far var nok streng, men det må nok til å oppne det beste resultatet. Spennende å se hva du leverer videre.

Uenig med faren din ang bruk a stativ. Ved postering er det best med stativ, men å snike seg in på de er best uten.

:) duy
Svein R J.
+1
Henger meg på skrøyten du har fått her flott bilde av råen i sprang

Mvh Svein
Lennart Wam H.

Som far og på veine av min sønn vil jeg få takke dere alle for gode tilbakemeldinger!
Bjørn Åge O.
+1
Flott tatt til 9 år og vera flott frosset i sprange.Dette bør du jo vere stolt av Michael blir spennende og se dine neste motiver.FLOTT
Bernt Ø.
+1
Hei Michael,

og gratulerer med et flott bilde. Det er ikke så mange av de voksne fotografene som har greid å få et like godt resultat som det du har fått her. Jeg begynte å ta bilder da jeg var 12 år gammel, men det tok mange år før jeg fikk noe som var så bra som ditt bilde. Og for actionbilder som dette er det viktig å kunne gjøre jobben uten stativ;-) - mange glemmer det og går glipp av flotte bilder.

Stå på!

Mvh,
Bernt
jan-erik n.
+1
Enig med de andre her !!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu