Fargerik høst...
Dette bildet er av gress/strå... (se orginal, versjon 3)
Jeg hadde en ganske lang lukkertid og resultatet ble slik...
På versjon 1 og 2 har jeg forandret litt på fargene i photoshop. Har ikke brukt noe effekter. Bare auto color, contrast,levels...
Versjon 2 får vel mest frem høstfargene, men jeg liker fargekontrastene i versjon 1.
Hva synes dere?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-21 20:52:22
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2003-09-21 20:53:12
    Versjon #3
Utstyr
  • FujiFilm FinePix S304
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/10s
  • FilmtypeISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger301
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61481} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Steinulf L.

Dette var litt av en lys og fargeorgie. Et bilde som nok gjør seg i stort format på et mørkt sted;kraftig belyst. Ver # 1 eller 2 må være en smaksak. Synes du fikk mye ut av dette.
Fotograf Carl-Åge H.

Det er et spennende prosjekt du har begitt deg utpå med her. Har sett litt på alle versjonene dine. Liker fargene i v1, mer høst i v2, men tror faktisk jeg liker den originale best. Den er litt enklere og mer stilren. Artig bilde.

Mvh Carl-Åge
Carsten A.

Nja, du skriver bl.a. : ''På versjon 1 og 2 har jeg forandret litt på fargene i photoshop. Har ikke brukt noe effekter. Bare auto color, contrast,levels... ''. Men endringer av kontrast og nivåer er jo noen av de kraftigste inngrep som kan gjøres. Såpass ulike som V1 og V2 er må minst ett av dem har fått ganske kraftige inngrep. Om man vil kalle slikt for effekt eller bruker andre ord er egentlig likegyldig.

For bare å se på V1, så syns jeg fargemetningen der er ble overdrevet. Akkurat hva som er skjedd under opptaket eller etterpå og som gir stripeeffekten vet jeg ikke, men jeg tror bildet hadde vunnet på antydninger mer enn den stripeeffekten fargemetningen det nå har.

Less is more.
MVH CA
Marianne R.

Takk for kommentarer

CA: Jeg mente egentlig at jeg ikke hadde brukt noe ''filter'' i photoshop på bildene. Burde vel kanskje skrevet det istede for effekter.
Nils B.

Uansett om du har benyttet filter eller ikke så falt jeg virkelg for kombinasjonen av farger. En liten eksplosjon. Men uansett så er orginalen den mest severdige og jeg tror at den overlever lengre enn fargeklatten. Liker altså orginalen best. Tenk deg tre kvadratiske bilder i ramme. Stilig.
mvh Nils
Reidun G.

Ja her har du dradd godt i spakene :-)
Tro jeg velger meg originalen.
Reidun
Inger-Lise S.

Hei! et flott bilde! Jegt liker originalen best,med sine duse,fine farger!Og den er bare rålekker og! :-) mvh Inger-Lise
Marianne R.

Hehe... :o)
Tusen takk skal dere ha...!
Synes vel selv orginalen blir litt kjedeligere i forhold til versjon 1...

Caroline M. S.

Fine farger på alle tre bildene, men også jeg liker originalen best. Sikkert fordi jeg nettopp har vært i Botanisk hage og tatt lignende bilder av blomster, gress, strå, trær.... og så at fargene jeg fikk lignet mye på din v3. Så nå er det liksom det som har blitt september-farger for meg. :-)
Avsluttet .

gøyalt bildE!ser ut så eit bilde så kunne vert på bedehuset;)
mvh benedikte (www.benedikte.tk)
Eskil O.

Likte alle tre, freskt.

Eskil.
Ioannis L.

V3 med litt økt kontrast/fiksede levels, vil sikkert gjette hvor solen gjemte sine drømmer... ;D
Trond O.

Som han martin skancke vile ha sagt; no va du smart, no va du vææli smart. stilig effekter der ja. du må tørre mer av den her sorten. Sånne bilda gidder man å putt ramme på. Det kan jo være et mål det også..'' røff is tøff
a tse & s.

flotte farger

ingen tvil om det
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu