Rushtid. New Dehli
Metropolen Dehli har 17 millioner innbyggere. New Dehli ble grunnlagt som hovedstad av engelskmennene i 1911 (etter Calcutta) og har en moderne byplan med store bulevarder - i motsetning til Old Dehli. Old Dehli ligger sentralt og er foretrukket av turistene. Den ble grunnlagt i 1639, og var hovedstad i det islamske India. Buss og Metro er de viktigste framkomstmidlene i en by med stor utstrekning.
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix 950
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger57
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_614804} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Harald N.

Godt fanga kvardagssituasjon.
Modellen er litt skjeptisk til fotografen.
Mvh Harald
Carsten W.

Jeg hørte om rush-tiden i New Dehli og undrer ikke hvorfor han ser litt skeptisk ut. Han burde være glad. I hvet fall har han sitteplass...;)
Trygve B.

Jeg liker utsnittet ditt. Du klarer å skape en stemning med dette bildet. Selv om utsnittet er tett får man en følelse om hvordan livet er. Slike tette utsnitt kan si ganske mye. Som vanlig fin tekst til bildet. Mvh Trygve
Trygve D.

Dette er et spennende motiv med bevegelse i linjene og ansiktsuttrykk. En tiltrekkes av fargene i bildet. Flott snitt.

mvh Trygve
Walter S.

Mange strenge rektangler her som på en måte setter premissene. Eneste unntak er den særdeles snirklende skriften på siden og det åpne vindu som åpenbarer ett ansikt med noe skeptisk blikk og noen fragmenter av ansikter ellers, som vi bare kan gjette oss til, hvordan de ser ut. Og det er vel der hele spenningen ligger. Vi må engasjere oss og prøve og forstå...?

Mvh,
Walter
Solvår B.

Flott, fortellende bilde i fint utsnitt.
Mannen er tydeligvis ikke helt fornøyd med å være fotoobjekt.
: ) Solvår
Eirik B.

Et godt komponert bilde med en interessant undertekst. Jeg synes komposisjon var stram og god. Et klart hovedmotiv, samt en tydelig miljøskildring utan at for mange elementer fra miljøet er trukket inn. Jeg tror heller ikke du hadde god tid til å komponere bildet her da jeg antar at motivet var flyktig og at bildet ble tatt i en travel rushtid. Så prestasjonen må sies å være meget bra!


Skal man pirke på noe her, så kunne litt mer skarphet på de viktige linjene kanskje hevet bildet ytterligere. Det er jo godt mulig at dette lar seg gjøre gjennom etterbehandling.

Mvh
Eirik
John A R.

Velkomponert bilde med god undertekst :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu