Mystiske øyeblikk..
Hadde vært moro å høre tolkninger eller følelser omkring bildet...

Og om noen greier gjette hva dette egentlig forstiller i den konkrete verden skal dere sannelig få både en og to smultringer.. og en påsa mandelpottitt attpåtil...
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-11-27 20:41:32
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-12-02 10:24:21
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 7-d
  • sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_562426} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (33)
Knut E.

jeg ser en voksen person med to-tre unger på vei opp gjennom skogen ifra vannet.
artig abstrakt bilde:)
Svein Ove L.

Hei
I min fantasi så er du i skogen. Liggende forran deg har du 5 - 6 sekker. Det står en lys mann med kappe som passer på sekkene. Men det kan jo være en gjeter med sauene sine..:)

Veldig abstrakt. Fine farger.
Mona P.

Ah! Skulle akkurat til å si en gjeter med sauene sine. :)
Er visst flere som ser det samme!

Morsomt! :)
Avsluttet .

Hei

Tenkte på en som passer på egga til fuglen inni eventyrskogen.
Ble kanskje en dårlig gjetning, men det var det jeg tenkte :)

mvh Øyvind
Lisbeth S.

En gjeter med sauer er det jeg tenker her, artig abstrakt uttrykk som har rom for flere tolkninger, blir det en halv smultringer og en halv mandelpotit på meg ? :-)
mvh Lisbeth
Line H.

Tror det er selveste Paven som er på besøk i Eventyrskogen med nyinnkjøpte hvite pudler, som nå til dags er å få kjøpt i flere størrelser.Her 2 i medium og resten large.Men å reise så langt for å lufte ulldottene er dog ganske avslørende.Bakom skimtes hans skjulte feriebolig.Her bor hans elskerinne ( det var hun som kjøpte puddlene) Noen mennesklige behov har meldt seg. Nå har han vandret inn i fantasibobbla........på tide å sprette ut av skapet spør du meg.....gi meg nåla.
Helt klinkende klart hva dette er.....send over potitter.

Takk for titten inn : )


Line
Hans-Jørgen H.

Øyvind med kvellens spenstigste tolkning så langt tett etterfulgt av hu Lene...passer på egga til fuglen i Eventyrskogen..den var god Øyvind.
Paven med puddlane var og oppsiktsvekkende..
Ser tydelig (eller utydelig) gjetern med sauene jeg og...men..men..ingen mandelpottitt eller smultering utdelt så langt..
Avsluttet .

Etter att jeg så ut i naturen , så tror jeg jaggu det er en forfjamsa lappugle som har lagt egga på bakken.Må vøre en fra statens naturoppsyn som gjeter egga, slik att ikke reven og andre uvedkommende får tak i dem :)

mvh Øyvind
Tove Iren T.

Vakkert bilde

Tove Iren
Kirsten H.

Det første jeg tenkte på, var at der ligger jammen golfballene til mannen min. Men etter hvert ser jeg en kirke i bakgrunnen, en hvirkledt person og noen sauer. Litt bibelsk dette her. Har du fiklet med altertavla?
mvh Kirsten
Ingrid Milly L.

Jeg ser en kirke og en hvitkledt skikkelse i forgrunnen som flytter på noen store egg som kan være dinosaurusegg eller sauer.
mvh. Ingrid Milly
Frode L.

Hei.

Har du smakt på julebryggen til Drivdalsgubben?

Flott abstrakt bilde med fine farger, ser ut som du er inni skauen og funnet en som vokter noen usedvanlig sjeldne egg.
Skal bli artig å se hva det er når de klekker.

Frode.
anders s.

jeg ser en en fyr som labber bortover gresset med en sekk fotballer:-)
ps vær så snill å gi meg smultringene dine nå:-)
mvh anders
Line H.

Vil IKKE det skal være traktoregg ,sauer eller golfballer som blir passet på av et fugleskremsel. Det blit IKKE aktuelt.
Er det ikke paven så er det albinopotitter med spirer som har ruget seg store som et ondt år....Har alltid sagt at kunstig gjødsel er kunstig. For liksom å gli inn i miljøet har potittvokteren kledd seg i ett med miljø, med et lite unntak.rød lue.( smart trekk da sultne flodhester kan skille klinten fra hveten)
Nå er de på vei inn i mandelpotittfjøset for avspiring .

Vokter kan forveksles med et tent stearinlys da i anledning føste søndag i advent.....men det er vel slukket nå, og den teorin gikk opp i røyk.

Jeg vil ha smultringer.

Line
Tove H.

Mystiske åpenbaringer og lysvesener... dette må være et lite romvesen som har plantet noen egg (sa ikke traktoregg) på en slette nær eventyrskogen... Snart får vi nok se hvem som klekkes ut.. og siden foringsplassen din i Eventyrskogen er nærmeste tettsted, venter jeg med spenning på hva og hvem som vil dukke opp i og ved bestefarsstøvelen. Håper de liker smultingos..
åh, jeg er så spent....

Tove)
Hans-Jørgen H.

Innmari artig..ler meg skakk av fantasien deres.
Øyvind: Du trur det er egga til lappugla ja...tampen brenner litt...
Kirsten:Din manns golfballer..utrulig morsomt...
Ingrid Milly: Dinosaurusegg ja...tampen brenner som hos Øyvind...
Frode: Julebrygget til Drivdalsgubben er testa, men fikk terningkast 1 av meg..verre bitter rosenroteim ska du leite lenge etter.
Spørs om egga er så sjeldne at de trenger en vokter..Men du og er inne på...
Anders: Mulig det er Drillo som tester ut de forskjellige lærkuler før neste sesong..ute i god tid den karen...men smultring får du itte.
Lene: Tar av meg skøytelua for sprellsk tolkning...fra pave til grodde albinopottitter. Ikke no smultring på deg heller, men kanskje ei albinopottitt...
Tove: Romvesen og egg...altså en mysteriøs ufolanding...Så vil tiden vise om vi noensinne får en klekking...Tampen br.....

Sier ikke noe ennå..for artig til det...
Svein Ove L.

Men da må det jo være sjokoladejulekuler som ligg å sleng der oppi dalen mens en sjokoladenissefar passer på at ikke noen spiser de før jul.....
Ingrid Milly L.

Kan være garnnøster som ligger foran en utstilt plagg i butikkvinduet? Mvh. Ingrid Milly
Line H.

Nye logoen til røyksopp,ved nærmere ettertanke.
Noen må jo ha klekka ut den.
Mitt siste krampaktig forsøk.........
Får jeg en liten potet nu?
Adrian Dyrhaug G.

Dette klarer jeg ikke å finne ut hva er for noe...
Trodde med en gang det var nøkken i tjernet, men det kan det jo ikke være...

mvh Adrian Grande
Lisbeth S.

hmmm, jeg ser den hodeløse i Eventyrskogen på jakt etter hodet sitt, han har fått med seg snusepusene som har fått ferten i noe som ligger til venstre, tror de har oppdaget hodet til den hodeløse, da blir det full julefeiring i skauen dette året også.
en kvart smultring og en kvart mandelpotit til meg kanskje og resten til snusepusene?
mvh Lisbeth
Elisabeth M.

Hva har du gjort nå Hans-Jørgen? Tror jammen du har fått golfballer i myra ved Eventyrskogen... Er det golfdraugen vi ser? ;))
Eller rett og slett en synsforvirring, lik den folk får i disse Julebordstider...
vh/Elisabeth
Trond W.

Dette er knallstilig! Liker det

Trond
Odd E. k.

Du store min Tyri!

Dette vil ingen ende ta Tyri. Tenk deg da, langt inne i de dype løvskogene i Eventyrskogen har medisinmannen vist omsorg og vil hjelpe rakkerungen Dynamittharry med ammehjelpen. Han tar over en del av omsorgen , da Franz er helt på felgen etter alt strevet med verdensborgeren nr. 7000000000. Medisinmannen har samlet de frodigste bertene fra Vinstra som her ligger i tjærnet og flyter med bare brystene over vannskorpen.Han steller godt med de, rører rundt i tjærnet med mirakelkuren sin som gir de frodige damene deilig hormonmelk som Dynamittharry kan bli fostret opp på. Faren Storola fraskriver seg farskapet og har rømt til fjells og Drivdalskjerringa har et svare strev med å strikke den ene etter den andre lusekofta i rett størrelse, siden Dynamittharry vokser så fort. Hutteme tu Tyri, dette vil ingen enda ta. Nå kommer sprengkulda snart, hva skjer med ammehjelpen da, blir bertene bunnfryste eller har medisinmannen eller drivdalsgubben noen annen hjelp å tilby.. Tine sin tankbil har for dårlig sygekapasitet på denne type melk, så hva blir løsningen..
Hjelp.... Tyri....Alle i drivdalen har dratt ut kontakten til Tvn, tør ikke se på nyhetene lengre...

Makalaust Tyri

Mvh

Odd E.

Ann Kristin S.

Jeg er i litt julemodus i dag, så her ser jeg tydelig en hyrde som passer på sauene sine på Betlehemsmarkene...eller kanskje det kan være en hvit engel som synger for sauene og hyrdene som har gjemt seg.
Ser ikke noe mystisk i dette her. Pent.
Hans-Jørgen H.

Detta blir artigere og artigere...
Svein Ove: Utrolig juleknasktolkning.
Ingrid Milly: Garnnøster i buikkvindu...desperat fantasy..
Line: Røyksopplogo..Lengre enn langt unna..
Adrian: Nøkken..riktig at det ikke er den fanten.
Lisbeth: Den hodeløse med snusepusene sine ja..fantstisk tolkning,men ikke ei smultringsmule...
Elisabeth: Skjønner du er inspirert av golfballane til Kirsten sin mann som er på fri flukt...
Trond: Takk!!!
Odd: Altfor mye dynamitt til å kommenteres ytterligere...Gir meg ende over og kommer kanskje til å drømme om alle bertene som ligger og dupper i tjønnskorpa..mens Tine ruta er på vei med sugeslangen. Kanskje ei kromkake for frodig fantasi..
Ann Kristin: Ser din assossiasjon helt klart jeg og...Godt det ikke er mystisk alt som lea på seg i skauen...

Kom igjen da folkens....Noen bedre?
Odd E. k.

Tyri da!

Drivdalsgubben ble eitrende sinne etter den slengbemerkningen Tyri: Bare en kromkake??? Han som skulle redde julebaksten her med smultringer og mandelpotitt. Nei å nei, nå har han salet opp merra i skikkelig hardniske og er på vei over Dovre mot Eventyrskogen for å få greie på dette spetaklet du serverer av et bilde. Han har da omsorgen over Franz og Dynamittharry, da Storola har stukki til fjells. Nå får du manne deg opp Tyri, behøver ikke sove i natt, men holde deg våken på kruttsterk kaffi...for plutselig er gubben der, og da liker han ikke å komme til stengt dør skal du tro..ihvertfall ikke i dette hummøret...Huttemetu for en fornermelse, håper du har plukket rosenrot og madelpottit, har kjelleren full Tyri, for dette ble tatt ille opp....
Slår av tv'n jeg Tyri, går under dyna...


Mvh

Odd E.
Anne-Lise S.

Her er det ingen tvil! Han Spette-Nils, som nå er berømt i det ganske land, har fått tilsendt meiseboller med snor på; og det hele 5 stk. til og med. Mange beundrerinner ute og flakser nå... ;-) Neida, egentlig så er det noen sånne båtbøyer som ligger og duver på vannet, mens trærne speiler seg i vannet, og så har han Tyrin gått fullstendig berserk med kameraet fordi han har skikkelig dollarblikk etter all oppmerksomheten både på messer og i aviser... Du hallusinerer, Hans-Jørgen! Eller, du får i alle fall meg til å gjøre det... Begynner nesten å frykte for tvangstrøya....

Anne-Lise
Hans-Jørgen H.

Ingen meiseboller med snor på og ingen båtbøyer Anne-Lise...
Kan ikke vente lenger:
Fasiten lagt ut som siste versjon...underlig au hvordan verden kan bedras og hallusineres med enkle grep....
Men hvem vant mandelpottitta og smultringen..Takk for suveren fantasi og innsats!
Liv F. D.

......så ble jeg for sen til å gjette da Tyrin :) Takk for fasiten hehe, for dette var litt av ei nøtt!
Men, når det er sagt vil jeg si at det var et nydelig lys du har fanget i et vakkert abstrakt bilde.

Ha ei flott foto-helg!

mvh
Liv ")
Odd E. k.

God kveld Tyri!

Du store alpakka Tyri. Trodde ikke det fantes fantestreker på strekningen Langesund, gjennom Hvittingfoss store skoger og over fjellet til Drivdalen, men der tok gubben feil au. Tror du ikke Gubben ble fly forbannet da da entret de siste svingene nedover Drivdalen og fant ut av han manglet den enslige høyballen som han har fartet land og strand for å hente. Dette var spesialhøy, fylt med hærlig aroma fra de storslåtte slettene nede i Telemark og som gubben skulle ha i sengehalmen og overraske kjerringa med ogå denne julen. Hutteme tu Tyri, dieselen til traktorn var nøye avmålt, så han hunne ikke vende tilbake, men pent kjøre traktoren opp på låven, for der ble det motorstopp. Gubben har meldt inn anmeldelse på fantestrekene, så her må Tyri være dektektiv og finne skurken eller mulig Solvår får ta på seg jobben. Melkeruta på heia passerer forbi en gang i døgnet, så mulig høyballen kan leveres Drivdalen før siste uka i desember, hvis ikke blir det spetakkel Tyri...
makalaust dettan!

Mvh

Odd E.
Hans-Jørgen H.

Utrulige nyheter Odd...
Så den einslige høyballen i skauen er det altså Drivdalsgubben som har mista i det han hadde altfor stor fart i rundkjøringa i Hvittingfoss.
Heile juletrivseln står i fare oppi kåken nå når kjærringa ikke får den herlige aromaen av nyslått Telemarkshøy i sengehalmen. Itte har han vel rare mandelpottittreserven i kjellern heller og rosenrota er det sikkert endel av i denna berømte høyballen....
Nei å nei...trur du må sende Han Matt Dillon nedover samt eit par gårdsdrenger..kanskje hu Elin og hu Ann Kristin blir med å triller ball oppover E6 en au....
Blir noe tell syn dettane Odd....midt i julestria ruller et traktoregg oppover Gudbdrandsdali...berre nå itte hu Vinstra Berta kjinner eimen av sengehalmen..og går amok..uberegnelig følelsesliv på den dama...
Her er gode råd dyre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tyrin.
Jostein S.

Hei
Lar mystikken blomstre i dag!
interessant og spennende
Kreativt dette her vil jeg si
Jostein
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu