Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Odd Chr. K.

Får litt følelse av å se på et 3D bilde uten 3D-briller. Dvs at uskarpheten på gjengen med bakkekontakt gjør bildet en smule "slitsomt" å se på, men alikevel er det noe appellerende og småkunstnerisk over bildet ditt...
Odd C.
Thorbjørn R.

Mange takk for nyttig tilbakemelding, Odd.

Thorbjørn
Marit O.

Enig i Odd her ang.3D opplevelse
har sansen for all bevegelsen i bilde
Thorbjørn, og bilde har en fin balanse
slike bilder kan bli slitsome i lengden
med på grunn av den fremste fuglen mister jeg ikke hode helt!

Mvh

Marit
Willy K.

Hei, synes bildet er artig fordi det er annerledes, og med gjennomtenkt komp. Men litt slitsomt ja, mulig den skarphodede utgjør for liten del av billedflaten?
Duy P.

Thorbjørn, er det panorering du førsøkte slik at bakkegjengen blir så difus ut, samt fokus på landingsmodellen.
Godt gjennomtenkt og bevist komp gjør at bilde skiller seg ut.

duy
Thorbjørn R.

Mange takk for ytterligere innspill.

Jeg sendte inn 50 bilder til NM i naturfoto, arrangert av Villmarksliv. Av disse fikk jeg tellende poeng på 49 bilder, hvorav flere (etter min oppfatning) ganske kjedelige portretter av fugler og dyr. Dette bildet er det ene som ikke fikk poeng, noe som ødela ganske mye for meg i sammendraget. Det var altså ett eller annet med dette bildet som juryen ikke likte - og som gjorde at de bedømte det tildels mye svakere enn mange av de rene portrettbildene jeg sendte inn. Selv liker jeg bildet veldig godt - og mener bevegelsesuskarpheten på fuglene som sitter på berget understreker det hektiske kaos som råder på stedet. Samtidig er havsulen som kommer inn for landing skarp rundt nebb og øyne - noe som gir betrakteren noe å feste blikket på.

Bedømming av fotokonkurranser er per definisjon av subjektiv karakter - og jeg har ingen problemer med å respektere juryens avgjørelse. Men jeg må ha lov til å lure litt på hva som gjør dette bildet så mye dårligere enn mange av de rene dyre og fugleavbildingene som jeg sendte inn og som ble bedømt mye bedre..

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu