Eva...
Under dagens tyttebærtur skjedde svært overraskende og forunderlige fenomener...
Da jeg etter en velfortjent nistestund la meg ned i lyngen for en liten strekk ble jeg vekket av at noen kløp meg i stortåa..
Du store Ttyttebærboogie! Der sto selveste Eva og frista meg med et av de mest praktfulle epler jeg har skuet...
Ble totalt skjelven i buksene og søkte dekning bak ei maurtue.
Ingen Adam var å se.....

Kan garantere at dette er det samme eplet som hu Solvår foreviga utafor hageporten sin i Stavanger...
SUMMA SUMMARUM:
Vårsola vår er uskyldig!!!
Tove likeså!!!
Fy skamme oss for beskyldninger..Nei å nei...
Tenk at det var hu Eva som var på ferde...

Men gubben så jeg ikke noe til. Han ligger vel fortsatt bastet og bundet på torvet i Stavanger inni fiskebilen og gisper...Og heile Drivdalsslekta er på vei med tjuebøringen mot Stavanger havn med Stor-Ola i spissen for å fakke overfallskvinnen, som kanskje har søkt dekning under ei rotvelte oppi Eventyrskogen...eller kanskje nedi Oldefarstøvelen...
Huttetu!!!
Whar next?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-09-10 21:24:36
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-09-10 21:26:03
    Versjon #3
Utstyr
  • canon 7-d
  • sigma 18-200mm
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSkjelveteknikken...
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger283
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548783} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Avsluttet .

God kveld! har dessverre ikke fått med meg hele historia, men regner med det kommer ut ei bok snart? :)
Artig tekst og bilde, var flere ting som var fristende her ;)

mvh Øyvind
Avsluttet .

Veldig koselige bilder av natur, mennesket og diverse gjenstander.
Din kreative mentalitet og oppfinnsomhet er til berikelse for oss som titter innom bildene dine.
Du har klippetro på grunnleggende formidlingsærlighet, og det skal du ha respekt for.
Her har du levert gode bilder som igjen gir utrykk for din kreativitet og din aktelse for naturen, dine medmennesker og "regalier".
Takk for titten.
Liv F. D.

God kveld Tyrin,
utrolig hva som skjer der i Tyttebærskogen :) Er du sikker på at du ikke har sniffa på doktorspriten før du tok deg ivei ut i skogen, eller muligens har noen putta noe rart innunder pultosten du hadde på brødblingsen i matpakka. Eva med det røde eplet - og det midt ute i skogen!!! Tror du var innom drømmeland en tur også jeg - hehe.
Fine fortellende bilder :) Du fikk iallefall fullt nok av deilige røde tyttebær. Nok til trollkrem hele vinteren igjennom :))

Ha en fortreffelig helg med eller uten Eva , Drivdalsgubben og kuene til nevnte gubbe !!

mvh
Liv ")
Hans-Jørgen H.

Takker så 1000!
Liv: Mulig det var noe dillidarium under gammalosten...
Underlig opplevelse...lurer enda på om Adam hadde gjemt seg bak rotvelta..sjenert som han er...
Det store er jo at både Vårsola og 2V nå må erklæres uskyldige angående epleslangen.
Vel..vel..hu Vårsol har ennå mye uoppgjort med Drivdalsslekta...
Eva Marie P.

Eg har bare ett ord...WOW
Adam ja, han har forlatt åstedet, etter Eva tok en bit i eplet ante han uråd og fant ut at det var best å løpe langt og fort :O)
-epl
Avsluttet .

Kanskje du skulle ta et oppgjør med selektivismen?
anders s.

her var det litt for alle:-)
mvh anders
Tove H.

Så Eva, Adam, du eller grisen rappet eplene og Solvår og jeg er frikjent... dette var gode nyheter! Jeg kan komme fram fra skjulestedet, mens Solvår må vente seg et møte med Drivdalsslekta... noe uoppgjort, sies det.
Herlig serie med ingredienser ut over all fatteevne... Jeg skjønner ikke annet enn at dette må være virkeligheten slik du så den denne helt vanlige dagen. Her er beviser på både det ene og det andre.
Dyktig formidler er du, utsøkt blanding av fakta og fantasi:-)
Takk for at du reddet meg fra mistanken om å ha ribbet et epletre i Stavanger:-)

Tove





Inger Anne Maritsdotter V.

Nå gav du meg en god latter igjen,
din fantasi og kreativitet vil ingen ende ta,
herlig formidlet visuelt med bilder og herlige historie fyllt med din humor;)
Liker kunstversjonen i #1,
koselig å se bilde av deg i #2,
tyttebær og en artig figur i #3;)

Du er en berikelse for dette nettsamfunnet, Hans-Jørgen med dine artige påfunn/kreativitet/fantasi/bilder/unike fortellerevner/humor.....!..:)

Mvh Inger Anne
Avsluttet .

Nei, jeg tror ikke du skal ta det oppgjøret allikevel.
Solvår B.

Jeg satt her og skrev en pen takketale til Eva som har reddet meg fra den stygge beskyldningen, men da gikk han Mac i svart. Jeg prøvde å godsnakke med ham, men nei.
Så fikk jeg en slags kontakt med en anonym mann i Get som kunne fortelle at bredbåndet var ustabilt i området. Da begynte jeg å tenke. :)) Slenger de fra seg dette brede båndet på en slik måte at en i Drivdalsslekta kan finne det og riste det i sinne og frustrasjon? Betyr dette at de er i nærheten? Mac er rolig nå, så kanskje det var falsk alarm.
Jeg skjønner ikke hvorfor Tove skal frifinnes når hun kjører land og strand rundt og selger gammel og giftig løvefisk fra fiskebilen. Jeg har aldri vært inni den bilen!
Hva i all verden skal du med all den tyttebæra Tyrin? Skal du invitere hele Drivdalsslekta på trollkrem? Er det en forbindelse her som du ikke har fortalt om?
Som du skjønner, så har jeg mange ??? Her nytter det ikke å skylde på slarkete hypofysestilk. :)))
Mest imponert er jeg over at du klarte å knipse et bilde av Eva og eplet oppi all forskrekkelsen. Var det du som spiste det andre eplet?
: ) Solvår
Hans-Jørgen H.

Høyst trolig hadde han Adam allerede gnagd i seg det andre eplet og var blitt så akamfull at han søkte dekning bak rotvelta i sin netto tilstand.
Er både stolt og lykkelig over at jeg klarte å motstå fristelsen av å smake på det praktfulle eplet hun rakte mot meg....maurtua ble altså redningen.
Veldig sannsynlig at det er Stor-Ola med heile Drivdalsslekta som nå har fått fatt i "det brede båndet" og fillerister det for å hindre flere skandalehistorier...
Trollkremen tenkte jeg nå kanskje å invitere deg på Solvår om du grier hamle opp med Drivdalsslekta og få gubben fit for fight igjen....
Odd E. k.

Fytti rakkern Tyri!

ja, nå ristes det i rein harme i alle bredbåndene langs kysten til Stavanger. Båtene er satt på vannet og kraftige tak er lagt på årene, så nå durer det laus langs kysten i minst 20 kts. 5 børinger trosser den milde motvinden fra sør-øst og det sjoer og heier for å holde takten. Gamlemor står ved baugen, rakrygget og knytt av alvor i ansiktet, det er hun som staker ut kursen og holder seg til stjernebildet Orion natterstid som navigering. Ingen skal tukle med slekten skriker hun og tenker på kårkjerringa og gubben som er kidnappet og skamslått på torget. Når de er fremme, nei, ingen vet det...Ryktene om at Tyri har sett Eva med det røde eplet fra svigersmor's hage har ført til at bibelen har kommet opp fra svartveska bakerst i båtkortesjen. Der leses det nå på harde livet for å kunne finne smutthull for dette åsynet, der harde never kan brukse i Stavanger med god samvittighet. Huttemetu Tyri, dette går aldri bra. Solvår, det hjelper ikke å skjule seg ved å trekke en søppelsekk over hodet nå. Få gravemaskinføreren til å grave det dypeste hullet en bare kan, så hverken sporhunden eller ønskekvisten blir brukt for å finne deg.. Hjelpeme Tyri, noen bedre forslag???


Mvh

Odd E.
Svein Ove L.

He he... knallbra fra hele bunten..:)
Elisabeth M.

Thihi - her skorter det ikke på tyttebær, epler og kreativitet, - og alt sirlig dokumentert i form av tekst og bilder.. Til glede for oss som stakk innom:) Takk:))
vh/Elisabeth
Roar K.

Ja, du er deg sjøl lik. Kanskje jeg burde hatt med en påsa epler te' Versailles for å fått meg noen slike "aktbilder" for det var nok av slike Evaer der. Nå er jo Vigelandsparken innen rekkevidde her i Oslo så muligheten er ikke helt i det blå. Men tyttebær er det nok dårlig med i Frognerparken.
Skitt au, setter snart kursen for de tropiske breddegrader med helt andre frukter og for ikke å glemme sarikledte Laxmier - Laxmi er rikdommens gudinne som har gitt navnet sitt til mange kvinner i hinduland.

Roar
Håvard F.

V2 er jo topp da. Hvem hadde ikke vært smørblid med ei slik topp full bøtte med tyttebær :)
mvh
Håvard
Jostein S.

Hei
En mortsom historie det der
Det måtte være litt av en opplevelse!
Flott den vakkre Eva. Ser hun frister med fristelser...
Jostein
Eva Marie P.

Vakraste Eva eg har sett :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu