"Kraft"
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-08-23 12:54:43
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-08-23 22:04:55
    Versjon #3
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikkor AFS 400 mm f/2,8 VR + 1,4 konverter
  • Brennvidde550mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetEtterbehandlet i lightroom
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545203} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Trond O.
Hei, flott fanget. Et av få bilder av strømmaster som fungerer. Liker dybden i bildet med flere lag og fltot skarphet. Flott fanget med spennende tåke og skyer. Et flott aktivt spill øverst i bildet med flotte kontraster, og et spennende tåkebilde lengre nede med mer utvaskede kontraster. Tittelen gir en dobbel betydning for meg, kraft som i det konkrete at her er det strømmaster, men grunnet bildet med naturen som fremtredende tenker jeg mer må naturens kraft. Synes dette bildet fungerte bra. Mvh. Trond
Roy Helge R.
Må bare si meg enig her. Kraftlinjer har alltid irritert meg når jeg skal ta bilder, men her har du klart å gjøre dem vakre. Mastene kryper frem som troll fra skodda og er rett og slett fotogene der de står på toppen av fjellet.

Lagdelingen og skodda er også flott fremstilt. Du har et godt lag med skodda, det har jeg sett på et par tidligere bilder også.

Hvordan ville bildet bli om du økte kontrasten en smule? Jeg tenker om dette skulle hengt på veggen hjemme lurer jeg på om det burde vært noe sterkere kontraster mellom det hvite og det sorte, men det kan jo like lett ødelegge stemningen så det er først og fremst et spørsmål.
Espen S.
Tekker for gode tilbakemeldinger! Roy; man blir jo litt blind når man sitter og redigerer. Har lagt ut en versjon med økt kontrast, som jeg synes ble vesentlig bedre.

mvh
Espen
Helge R.
Hei

Dette synes jeg var et flott bilde. Jeg liker dypden veldig godt med veldig fine gråtoner og overganger. Også godt fanget at tåken/skyene har varierende "opacity"- bildet lever litt. De forkjellige åskammene tegner ulike linjer som gjør bildet interessant. Da jeg liker bilder med mye kontrast er jeg enig i at v2 er best.

Av småplukk for å gjøre bildet bedre:
-det er noen støvflekker nederst og neders/venstre i bildet.
-litt usikker på om den største masten virkelig burde være sentrert i bildet sin horisontale akse. Vet ikke - kanskje kan det fungere enda bedre med et litt annet snitt.

uansett -et flott bilde:)
Espen S.
Igjen takk for konstruktive innspill. Har ikke mye å gå på når det gjelder utsnitt, men har lagt ut en versjon jeg synes ble en forbedring. Har også fjrenet et par flekker i ver 3.

mvh
Espen
Roy Helge R.
Enig, den siste versjonen har plassert mastetrollene bedre, og det ble enda bedre med høyere kontrast.
Andreas R.
Nydelig med de forskjellige dybdelagene i bildet. Likte v2 best, ingenting å pirke på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu