Kalender.....
I Nord norsk kystlandskap!
Utstyr
  • Nikon F3
  • -
  • Brennvidde105mm
  • Blender-
  • FilmtypeProvia
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5117} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Ann F.

Jeg likte motivet, men ville lysnet det litt i Tone Curves og justert noe på Contrast og Brightness. Da kommer fargene enda mer til sin rett - i alle fall på min skjerm.
Mvh Ann
Perra M.

Ett fint motiv du säkert kan återkomma till många gånger. överenstämmer med AF om færgerna. En fin landskapsbild.
Torbjørn V.

Flott bilde.

:-)
Anders J.

Välkomponerad landskapsbild med ett lite blekt och mjölkigt intryck. Stort plus för placeringen av motivdelarna. Du har tänkt till innan du tryck på avtryckaren, det gillar jag.
mvh
Anders
Mats N.

Enig m. AJ här.
Birna R.

.. eller at titlen faktisk betyr det jeg mistenker, nemlig at han har tatt utsnittet fra ett av de mange kalenderbildene akkurat fra dette stedet, og de pleier å ha slikt utsnitt også. I forhold til de *gode* bildene av dette motivet faller nok dette gjennom pga. bleke farger og vassen himmel.
Freider S.

Hei unge Rørslett! Jeg var der! Kjerringøy, Nordland, i fjor høst. Massevis av motiv, dra gjerne dit!!
Mvh Freider.
Carsten A.

Lav fargemetning med begrenset tone- og fargeskala. Deler av for- og mellomgrunn er gjengrodd. Enig med BR i at himmelen er svært blass. Et eller annet uvedkommende (en gråaktig linje) henger forøvrig igjen i bildets øvre kant.

Lav skarphet, men med angitt utstyr og opptaksmateriale virker det overraskende, ettersom den svake bevegelsesuskarpheten på vannet i forgrunnen kan antyde at originalopptaket er gjort med stativ.

Hva har vært digitaliseringsmåten her? Flatbedscanner fra papirkopi, filmscanner?
MVH CA
Birna R.

FJ: jeg mente jo ikke at du hadde ''kopiert'' et eksisterende bilde (bokstavelig talt, altså avbildet det fra trykk), men at du hadde sett et bilde fra samme sted før (det *er* mye brukt på kalendre), og at dette var med på å bestemme det utsnittet du valgte av motivet.

Forøvrig har jeg vært på Kjerringøy selv.
Freider S.

Hei folkens! Som novise innen digitale ''greier'' blir det litt prøving og feiling hittil...Forhåpentligvis kommer det...Fra dias på en Agfa duoscan. Sjølsagt burde jeg brukt stativ, men måtte bruke det jeg hadde for handa, her en stein.
Bildetittelen er rett og slett hva jeg mener om såvidt ''søøøte'' motiv....
Ellers artig med kommentarene dokkers!
Jeg bare koser meg rått med å ta bilder jeg!
MVH! Freider
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu