Gepard i masaii mara , Kenya
Flott ungdyr fotografert på grensen til Serengeti
Utstyr
  • EOS5
  • 300/4 USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger108
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5014} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Carsten A.

Men hvorfor denne frimerkestørrelsen på selve bildet - gjør det ikke lett å bedømme bildet.
MVH CA
Mats N.

Mkt vacker bild!
Hade också gärna settden större, men SÅ stora är väl inte era frimärken...;-)
Som sagt, lite större och det hade varit lättare att evt hitta fel i skärpan etc, eller hylla dej för mkt bra dito...
Kompositionen är ju helt greit!Jag gillar aningen mörkare bilder, och med litt mer färgmättnad, men denna är nog mycket korrekt exponerad. Det är ju greit det också.
MVH/Mats N.
Carsten A.

Mats, ''frimerke'' vare billedlig talt.

Lav fargemetning.
MVH CA
Avsluttet .

Tyvärr berättar bilden ingenting om detta graciösa djur,kunde lika väl vara klippt direkt ur djurboken''Farliga djur''..Jag saknar savann eller motsvarande för att få en hållbar story..Liknande bilder finns att hämta i närmaste djurpark..
mvh/Gunte..
Mats N.

CA, såg du inte '' ;-) ''?
Stein Ø. N.

Det er ikke lett å tilfredstille disse herrer! Jeg har funnet ut av problemet med ''frimerkestørrelsen'' og det blir rettet opp.. Får gå inn i arkivet og finne flere bilder av gepardene, synes selv det er et flott portrett av dette dyret.. Kommentaren om dyrepark får stå for seg selv!
Carsten A.

SØN: Nei lett, hvorfor trodde du det? Bildet her er billedmessig omtrent like interessant som et middels bilde av en vov-vov i hagen. Den minimale størrelsen gjør sitt, fargemetningen er svak, og bildet kunne trenge en omgang med unsharp mask. Jeg er enig med Gunte, dette kunne like gjerne vært hentet i nærmeste zoo. At opptaket er gjort i et ''eksotisk'' miljø er ikke nok, vi forlanger litt mer innsats fra fotografen.
MVH CA
Stein Ø. N.

Skal forsøke å gjøre det bedre neste gang!! Etter å ha bodd to år i Afrika, så jeg ikke snurten av arten MEN til slutt så kom sjansen. Har mer action-pregede bilder, får putte de inn i scanneren og publisere.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu