Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger269
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_494782} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Lars Ivarson F.
eit ekte binskot dette..etterbehandlinga gjer lauvet meir enn til eit blad på asfalten..'melisen' i øvste halvdel gjev tilsaman eit originalt uttrykk, teke vel på vare av utsnittet..toppers
Lars-Anders M.
Få elementer
Litt oppbrukt effekt
Litt for mye utbredte partier
Marit O.
For meg ser det ut som et blad som har havnet på feil planet Øyvind!
Syntes etterbehandlingen din passet til motive,som ga litt suralistisk opplevelse for meg!



Mvh Marit
Olav Ø.
Fin bruk av effekten. Bra komponert bildeflate. Litt (litt) utbrent? Ellers bra.

mvh. olav
Isidoros P.
Jeg liker ideen. Om man går ut akkurat nå er det en hav av blader og neste ikke noe mer. Et eneste blad på et fremmende jord ser jeg i bildet ditt..Marit beskrev det som et blad som havnet på feil planet...
For meg de ubrente periene har ingeting å si for det du vil formidle.
En interesant måte å beskrive høsten på...
Per Harald G.
Likar ideen, plasseringa av bladet i bildeflata, og kontrasten mellom det gule i bladet og resten.

Enkelt og stilig bilde, syns eg.
Bjørnar P.
Et mye brukt tema i ulike varianter dette, men det fungerer godt fortsatt. Lettere surrealistisk i uttrykket, noe jeg regner med er tilsiktet. Fin balanse i bildet og gode kontraster, som gjør det godt å se på rent visuelt. Rent og ryddig, og med en teknikk og etterbehandlinga som kler motivet.
Thorbjørn R.
Jeg er normalt helt allergisk mot bruk av selektiv sorthvitt, men her synes jeg faktisk det fungerer bra. Litt surrealistisk ja - og sikkert grunnlag for dypere tolkning. Jeg savner ingen detaljer i de hvite partiene - ergo er utbrentheten uten betydning.

Mvh Thorbjørn

Øyvind S.
Takk for synspunkter til dette bildet alle sammen!
Bildet er tatt i en elv i lav høstsol fra høyre og er 1 bilde i en serie på 10 hvor jeg prøver å beskrive overgangen til vinter på en forenklet måte.( forskjellige utsnitt og komposisjon)
Etterbehandlingen er ganske enkel, kun økt kontrast.
Når surrealistisk blir nevnt.. smiler jeg..
Når det gjelder lyse partier mot høyre hjørne ser jeg at det kan oppleves utbrent, men mener også at det gir et ekstra puff for linjen i bildet.
Når det gjelder oppbrukt effekt, det kan sikkert stemme, men for meg er det morsomt/lærerikt å jobbe med.
Når det gjelder farger/s/h så er dette et fargebilde men kan oppfattes som selektiv sorthvitt. Takker igjen for deres synspunkter , de har gitt meg mange svar..
Øyvind

Avsluttet .
Dekorativt motiv med blandingen av sort/hvitt og farger. Synes det fungerer bra når det brukes slik som her. Det evinnelige maset om utbrenthet (overeksponering)synes jeg er helt underordnet i denne sammenhengen, og en må se motivet som helhet og hvordan de forskjellige elementene fungerer i sammen, slik som toneskalaen er utnyttet til fulle her. Dette tror jeg nok jeg kunne funnet plass til på veggen også
Roger H.
Jeg ser på dette bilde som et fargefoto med sparsomme farger. Likte plasseringen av løvbladet, og det er et bra komponert bilde. Ser også en liten bit av et gult blad lenger til venstre i det lyse partiet. Dette fungerer, det er helt sikkert.
Øyvind H.
Dette var meget bra! Fullkommen komposisjon.
Inger-Lise S.
Dette liker jeg veldig godt! Et enslig, men fargerikt blad i et stort øde..Meget bra!
Jeg liker effekten og også tema.Samt struktur.
Når jeg leser om oppbrukt tema, effekt etc., blir jeg litt provosert og får lyst til å be vedkommende finne opp nye tema og nye effekter..Ingen bilder over samme tema eller med samme effekt er like...
Men det finnes motiv/tema jeg liker,men ikke bryr meg om å ta fordi det er så mange andre som gjør det. Dette er ikke blandt de, jeg syns dette er et bilde jeg ser for første gang og det stemmer jo.
Meget god plassering av bladet i bildeflaten, enkelt og stilig.

Hilsen Inger-Lise
Håvard F.
Henger meg på Thorbjørn sin kommentar. Egentlig ikke glad i rent sort hvit mot en farge. Liker derimot svake farger mot noen sterkere i et bilde.
Likevel synes jeg dette fungerte veldig bra Øyvind.
Flott bilde med bra komposisjon, kontraster.
mvh
Håvard
Øyvind S.
Takk for at dere ville komme med synspunkter til dette bildet.. tar med de videre...
Øyvind
Torild H.
Vert fengsla av denne kontrastrike asfaltflata, og at lyset fell slik det gjer, samt lagar skugge ved bladet er også veldig bra. Må nok innrømma at effekten brukt her har eg aldri hatt sansen for, slik er det bare.
Torild
tor åge s.
Liker kontrasten mellom det harde og det myke her..
Komposisjonsmessig nydelig avbalansert..


mvh totto
Øyvind S.
Takk så mye for at dere ville komme med synspunkter til dette bildet.. tar med de videre... enten eller var nok ventet og sånn bør det jo være også ellers blir det jo lite innspill...
Øyvind
Anne Ø.
Et lite lyspunkt i en noe hard hverdag....
Liker dette godt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu