vakker
Utstyr
  • nikon d200
  • 24 -120
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • Annettatt på fri hånd
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger126
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_493887} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ingvild Ø.

Fint motiv, men kunne fylt bildet mer med modellen enn å ha halve bildet med tre, selv om bakgrunnen er veldig fin. Modellen ble litt uskarp, og bakgrunnen mer skapt, så jeg synes at selve dybdeskarpheten kunne blitt bedre. Du kunne jo flyttet modellenlenger frem også for å få en mer uskarp bakgrunn.

Mvh.
Ingvild
andre e.

er ikke helt enig da bilde er sett av en annerkjent fotograf og fikk ett stort pluss men bra med kritikk mvh andre
Erik L.

Bilder oppfattes ulikt (heldigvis). Her er mine subjektive kommentarer:
Det er en pen modell. Med det som utgangspunkt ville jeg valgt å femstille henne så pent som mulig hvis dette er planlagt. Det ville for meg innebære å trekke modellen lenger fra bakgrunnen slik at bakgrunnen blir noe uskarp og modellen skarp. Her er ingen av delene helt skarpe, bakgrunnen mest, og det blir feil for meg. Modellens øyne bør være skarpe, det er der blikket faller.
Bakgrunnen burde, nok en gang etter min mening, bestått av planker uten dørhengslet som går på tvers av hodet og stjeler oppmerksomheten.
Du har lys ovenfra, det betyr at det blir skygger under øyne, nese og hake. Ringer under øynene blir fremtredende på denne måten og de færreste vil vel ha det.
Hvis det er planlagt, ville jeg latt modellen få en titt i speilet for å se om håret er bra. Synes hun det selv, er alt bra.
Litt tøff tilbakemelding, kanskje, men den er ærlig og jeg lot meg rive med av din kommentar, så da fikk jeg sagt det jeg hadde på hjertet.
Jeg ønsker deg lykke til med portretter, og håper denne modellen stiller opp mer for jeg vil gjerne også gi deg noen gode kommentarer i fremtiden.
vennlig hilsen Erik
andre e.

takk erik jeg tar i mot all tips mvh andre
Gunnar V.

Fin modell, men eg trur fokus har truffe veggen bak i staden for modellen. Det gjer at modellen blir uskarp. M.h. Gunnar
andre e.

takk for tippse eg tror jeg må gå gjenno alle bildene av ho kann ha lagt ut feil bilde ellers takk for alle komentarene til bilde mvh andre
Eli R.

Ja hvis det er det riktige bildet og du har bestemt deg for at det er topp så trengs det jo ikke legges ut for å høre andres mening :-)

Hvis man har en modell man syns er vakker så er det noen ganger at man blir litt blind for de andre tingene, da er liksom alle bilder av denne bra. :-)

At fokuspunktet er satt feil er kommentert. Jeg syns også hun er plassert veldig flatt midt i bildet som gjør bildet statisk. for meg. Vinkelen på hodet - og antatt ikke bruk av reflektor - gjør at hun får mørke ringer under øynene. Nå ser jeg dette er nevnt over allerede. Så er det valg av bakgrunn sammen med klær. Dressjakke og stabbur er for meg en odde kombinasjon. Men om du trekker henne ut fra vegggen og bruker et lavt blendertall så kan du få en diffus fin bakgrunn. Ellers tenker jeg ofte lys bakgrunn til mørke klær og mørk bakgrunn til lyst hår.
Posituren fremstr som noe stiv - så jeg vet ikke om hun skal være forførerisk eller søt.
Mye å tenke på når man skyter portrett :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu