Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger196
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_482395} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Knut Georg F.
Flotte toner og en uskarphet som kler motivet med "strand i natten, tenksomme personer" som åpner for mange historier.
Kan virke som det heller ørlite mot venstre, men det kan være en illlusjon. Litt ubekvemt at bildeflaten deles i to ved at vannet går helt ut i venstre kant.
Mvh Knut
Roy Arne K.
Her har jeg vanskelig å forstå bildet - særlig da det ikke har noen tittel, men synes - som sagt over at bildet blir delt i og med at vannet går helt opp til venstre.

Hva er egentlig meningen med den VELDIGE uskarpheten? Jeg også synes det er greit med uskarphet, men liker å ha ett punkt hvor øyet kan feste seg - som skiller seg litt ut fra resten av uskarpheten - her synes jeg det er en «Holga-stil» på hele bildet.

De to lysene øverst er vel lys fra hus - de passer jo inn i komposisjonen, men er jo veldig fremtredende.

Synes også det mangler litt på toneomfanget her. Virker litt grått utenom de to lyspunktene.

Mvh. rak
Inger-Lise S.
Hei Øyvind!
Du gjør det ofte vanskelig å kommentere bildene dine, men det blir jo en utfordring med muligheter for å lære,- og utvikling.

Jeg føler ikke at bildet deles i to....selv om jeg ser det. Her er tolkningsmuligheter og jeg spør meg om ordet "to" er poenget her.
Jeg ser to personer på stranda, likt kledd,og for meg ser det ut som om de her skilles med vemod. Kroppsspråket har noe sørgmodig og hjelpeløst over seg. "To" forsterkes ved at vi ser de to tette lysene sammen og disse lysene gir rom for fantasien.Det kan bety både noe positivt og negativt.
Så deles selve bildet i to og hele situasjonen forsterkes ved den tette tåken/ uskarpheten/usikkerheten du har valgt her.Dermed betyr uskarpheten mye. Ikke mye positivitet i dette bildet, derimot mye tristhet.
Vel, det er slik jeg opplever bildet ditt...og det er noe som tiltrekker meg her.

Hilsen fra Inger-Lise)
Torild H.
Dei to lysa er viktige her for innhald, samt eit nyttig umiddelbart blikkfang for å fange interesse hjå betrakter.
At heile biletet er uskarpt er OK for meg, ei slags stilisering i form som tvinger betrakter til å ta stilling til evt.innhald, budskap og fortelling. Sånn sett heng bildet på greip for min del, som sagt før nok mykje pga dei to lysa.

Innvending er at tonane er så mørke, mollstemte. Det kan vera at akkurat det tilfører, støtter under innhald for fotograf og betrakter, men eg kunne i alle fall tenkt å prøvd eit litt lysare preg og toner, kanskje meir kontraster, for å gje biletet meir slagkraft og spenst?
Torild
Håvard F.
Spennende komposisjon. De lyse feltene i høyre topp gjør seg synes jeg... Det får meg til å lure på hva det er... bil lys? Vindus lys? etc..
De 2 personene er bra plassert i formatet
Spennende bilde dette
mvh
Håvard
Kåre S. P.
Et bilde som skaper ulike meninger er som regel et bilde med innhold/formidling.
Ofte vet man hva man fanger inn eller opplever, noen ganger opplever man at det er noe mer .... uten helt å vite hva. Dette bildet har denne blandingen.

Jeg liker også tonene i dette bildet, kler den opplevelsen jeg får. Spenstig presentert.
Lars Ivarson F.
Alle bilete treng ikkje vere skarpe, og likevel formidlar dei som her..fin gråtoneskala..dei to lysa uroar ein elles roleg komposisjon..
Øyvind S.
Takker for deres synspunkter til dette bildet, Delte meninger om uskarphet,toner , spenst, tittel... synes det er veldig bra at dere stiller spørsmålene , det gir mening til å legge ut bilder her... mitt mål var å lage en historie, en stemning, uten tittel! Hvis dere finner en historie og en stemning som understøtter den, kan det jo være noe i dette bildet, i motsatt fall har jeg bommet..
Øyvind
PS: fin tolkning Inger Lise
Marit O.
Liker stemningen,får følesen av noe trist her,det er natta og mørk 2 venner karnsje ikke?som har vært ute på byen og er på vei hjem,noe har skjed siden di går ver sin vei,karnsje ikke?
Her er det rom for tolkninger,men liker den dystre stemningen som kommer frem,mange spørsmål her Øyvind!


Mvh Marit
Roger H.
Absolutt severdig. Behøver ikke være skarpt for å engasjere. Bra du ikke har noen tittel her, for da må man tenke litt selv.Har ikke noen forslag til endringer da jeg liker stemningen i bildet. De to lysene er nevnt. Den ene personen står i vannkanten, den andre på vei bort. Det gir en spenning bildet.
Thorfinn B.
Enkelt oppbygd med få elementer, store flater og linjeføringer. Passe defokus som kler motivet. Lysa i bakgrunnen må være der for å gi bildet det lille ekstra selv omd et ikke har sammenheng med motivet forøvrig. Så enkelt og lekent kan det gjøres.
Øyvind S.
Takker for synspunkter til dette bilde, gledelig at det treffer for de fleste..det med uskarphet er ganske artig egentlig...
Øyvind
Thorbjørn R.
Sannsynligvis er det fornuftig at du droppet tittelen her. Det blir lett svulstig og intetsigende, men det kan jo hende at du hadde funnet en tittel som faktisk hadde bidratt.

For øvrig liker jeg den melankolske stemningen i bildet. Jeg savner intet fokusplan her.

Mvh Thorbjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu