Blomsterengas mange farger
Fargerikt om ikke annet.
Biofoto uten ekstra "pynting" i etterarbeidet.
http://pbase.com/kneppen
Teller vel fint lite i denne sammenheng.
Utstyr
  • Canon EOS 50D
  • Sigma 150-500m F5-6,3 APO DG OS
  • Brennvidde439mmmm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • AnnetBildet er tatt for frihånd med en avstand av 3,8 meter. ISO 200. Lysmetting nedsatt med 0,33. Det resterende som lukkertid og blender automatisk fra kamera.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481515} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Solvår B.

Uvanlig bilde fra deg. Fint skarpt bilde av blomsterenga med hele fargepaletten - nesten hvertfall. For meg blir fargen på rammen feil til dette bildet.
: ) Solvår
Roar K.

Solvår:

Spørs litt hva du mener med ramma for det er jo bare den ytterste smale som er ramme. Den sorte er ment som passepartout som jo ofte brukes i forbindelse med innramming av foto. Egentlig skulle det nok vært minst dobbelt så bredt, men digitalt tar det for mye plass som stjeler fra selve bildet og virker i tillegg litt for bastant. På en vegg derimot vil et normalt passepartout komme til sin rett. Tidligere ble jo bare hvite sådanne brukt, men så kom sort med hvit innerlinje og senere har også andre farger dukket opp.
Takker så mye for kommentar.

Roar
Avsluttet .

Fin, sommerlig stemning i dette bildet. Vet ikke om det er et bevisst valg i mange av bildene dine (også dette), men det har et preg av for mye oppskarping, noe som igjen påvirker kvaliteten på resten av bildets pixler.

Erik
Lars Ivarson F.

Bind deg ein blomekrans/kom så til leik og dans/Kneppen han finn det så fagert i lid..Likte uttrykk og teknikk her..well done
Roar K.
+1
Erik Sundland:
Du har rett i at jeg alltid forsøker å ligge så nær kanten som mulig når det gjelder skjerping. Tar ofte litt og litt for å komme fram til det optimale og går heller litt ned igjen hvis jeg føler at her ble det for mye. På min skjerm synes ingen piksling som du nevner på dette bildet. Men nå vet jeg jo også at noen liker tett opp mot sylskarpt slik jeg gjør ofte gjør mens andre vil ha det mer moderat, noe rundere kan man si. Men nå har jeg det ofte med å gjøre som karikatøren forsøke å trekke fram særegenheten og da kommer lett overdrivelsen fram.. Liker meg vel best når jeg jobber med bilder som ligger i sjiktet et eller annet sted mellom fotografiet og maleriet - når jeg kan leke og bruke kreativitet og fantasi fritt.
Takker så mye for kommentar. Fint med ærlige kommentarer for det skjerper sansene - hvertfall for en tid så man blir litt mer bevisst på hva man holder på med før man lett faller tilbake i gamle vaner.

Roar
Roar K.

Takker så mye, Lars. Du kom imellom.

Roar
Heidi N.

Et herlig sommerlig bilde fra deg. :) En hel blomsterbutikk dette her. Flotte farger og fin komposisjon.
Mvh Heidi
Solvår B.

Jeg mener den ytterste smale rammen. Bildet er så fargerikt at jeg ville foretrukket en mer nøytral farge eller en farge jeg finner (lettere) igjen i bildet. Smak og behag.
: ) Solvår
Bent S.

Flott sommerbilde med flotte farger.

vh
Bent
Harald N.

Fint bilete av kvardagslivet i blomsterenga.

Mvh Harald
Eivind J.

Her har du sannelig hvert ærlig overfor naturens fargeprakt. Allikevel er det nesten noe malerisk over det. Kanskje p.g.a. den flotte fargesammensetningen.
Syns gress-stråene til høyre er spesielt dekorativ i si enkelhet mot prestkragen.
Mvh. EivindJ.
Trond W.

Selv om det er mye som sjer i bilde synes jeg humla kommer godt frem. Du er flink å finne motiver som passer sammen.

Trond
Roar K.

Ja, her hadde det ramla inn mange positive ord. Da er det vel bare for meg å takke og bukke for tilliten.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu