ocean girl
Bildet inngår i albumet portretter -
Utstyr
  • Canon eos 7D
  • Canon 50 mm f/1,8
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_479540} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Gunvald S.

Dette synes jeg var et godt gjennomført bilde,spesielt lokasjonen tatt i betraktning :) Fokuset ser ut til å sitte godt og synes du har fanget et godt uttrykk hos modellen.
Forhåpentligvis konstruktive kommentarer er dog:
- Jeg ville kanskje rettet opp horisonten, skjevheten pr nå gjør ikke noe spesielt etter min mening?
- Litt usikker på S/H behandlingen, en del detaljer som forsvinner rundt øyne og hår, men kanskje meningen? Ville kanskje lettet dette litt?
- Og pga positur og setting så ville jeg kanskje hørt om modellen kunne vurdere å dra stroppene til overdelen under overflaten.

Men du jobber mye med dette ser det ut til, så lykke til videre :)

Lene H.

Tusen takk for flott kommentar! Jeg er enig det med at du ikke ser så mye av detaljene, men bildet ble så blaft hvis ikke, etter min mening. Horisonten har jeg faktisk irritert meg over lenge, men orket ikke rette den opp å legge det ut på nytt, hehe :) Synes ikke det gjorde sånn alt for mye.
Det med stroppene, ett godt poeng! Vi gjorde faktisk det rett etterpå i og med at det ble litt rotete med de øredobbene til, men bildene ble ikke like bra.

Tusen takk!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu