From an old Mans Sandbox 512 = UFO 4X
Nå står der riktignok skrevet at man ikke skal legge ut for mange bilder av gangen hvis man vil ha kommentarer. Men nå er det nå slik at de færreste av oss får flere kommentarer enn vi rekker å lese over uansett 1 bilde eller 5 så da sitter man jo gjerne igjen med det å få vist bilder som hovedsak så da kan man vel kanskje koste på seg et par bilder på samme dag en gang i blant så lenge de ikke ligger ved siden av hverandre og er av helt forskjellig karakter. Jeg forsøker jo å ikke komme med for mange av disse mine rariteter selv om det nok er slike jeg fabrikerer mest av da jeg ikke lenger er så mobil og ikke kommer meg så mye ut og rundt som jeg gjerne skulle ønske. Da er det jo greit å sitte med gamle bilder eller kanskje nye mislykkede som man kan forsøke å få et slags bilde ut av ved hjelp av alle de programmer, filtre og verktøy som finnes i den digitale verden. Nye muligheter har åpnet seg for en som aldri fikk det helt til å stemme med lerret, oljemaling og pensler. Digitale malerier med utgangspunkt i bilder man har tatt sjøl er rett og slett gøy og nye veier åpenbarer seg stadig vekk. Da får man heller tåle hånen fra de som bruker vanlige fotoregler på disse mine digitale abstrakte malerier og mener at det er så enkelt at alle og enhver kan lage maken. Hvorfor de ikke gjør det har jeg aldri fått noe svar på. Det blir jo ikke så mange jeg får presentert av disse her så de som etter dette har blitt nysgjerrig får heller ta en tur til
http://pbase.com/kneppen.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKombinasjon av X antall filtre og verktøy. Noen ganger blir også et filter eller verktøy gjentatt X antall ganger for å få fram spesielle effekter og resultater.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_477973} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Tove H.

Ikke så lett å kommentere, men jeg liker godt det abstrakte her. Bildet er både dynamisk og statisk, noe som gjør det spennende. Fargene og formen gir meg assosiasjoner til planet eller ufo.... liker åpnheten og det sorte rommet rundt passer godt for å dempe det hele.
God balanse, artig tekstur...litt stråmatteaktig... Synes det er artig at du eksperimenterer.
Hilsen Tove
Inger-Lise S.

Dekorativt bilde med lekre farger! Kledelig struktur.

Hilsen Inger-Lise
Rune N.

Holy moses. Jeg lar meg lett imponere over god digitalkunst. Er for mye gammel mørkeromsfreak i meg ennu. Fin komposisjon. Tror denne kunne gjort seg i meget stort format.
Roar K.

Takker så mye dere tre som så det positive i å ta det tradisjonelle foto et skritt videre.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu