Bildet inngår i albumet Dans -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger528
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45326} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Synes nok du fortjener en kommentar på dette her. Du har åpenbart arbeidet med lyssetting og komposisjon, bildet er skarpt og fint og eksponeringen er heller ikke ille. Kanskje en del gjengrodd i modellens kropp, ikke lett å skimte konturer og kroppsformer. Kanskje en ekstra lyskilde eller en reflektor for å lyse opp kroppen hadde gjort seg. Det er mulig at du har tilstrebet det kompakt sorte inntrykket, men for meg fungerer det ikke så godt. Du kunne ha en del mere luft på venstre side i bildet, slik det er nå ser det ut som hun er i ferd med å falle ut av bildet. Det kan jo også være tilsiktet, men da burde du i tilfelle ha rendyrket inntrykket ved å gi adskillig mere luft på høyre.
Modellens positur ser anstrengt ut, klarer ikke å avgjøre om hun er i balanse, står stille eller beveger seg. Jeg regner vel med at du ønsker å uttrykke en dansebevegelse, men for meg virker det litt fastfrosset. Kanskje du kunne ha prøvd med lang lukkertid, for å få tilsiktet bevegelsesuskarphet på armer og ben (dog ikke for mye) for å illudere bevegelse i bildet. Kanskje kunne du også ha skapt en stemning rundt modellen ved hjelp av en eller annen form for rekvisita, slik det fremstår np er det litt tørt. Dans er et flott motiv, og du har tydeligvis ambisjoner. Hent frem modellen din i gjen og stå på.
Lykke til.
Ingerid J.

Takk for den mest konstruktive kritikken eg nokonsinne har faatt her inne.
Stein Rune B.

BRA!!!
mange l.

Hej Ingerid!

Tyckte om Din bild och vad Du försöker förmedla.
Bra skärpa och ''bett'' i bilden.

Sen en stor eloge till Robbie, konstruktiv kritik när den är som bäst. Din kommentar till denna bild är vad vi behöver mer på denna sida.

Mvh/Magnus
Avsluttet .

Javisst!
Synes du er flink til dette. Knakjande bra heter det vel...

jANARKerik
Tarjei Ekenes K.

pent dette. alt er nevnt

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu