Paradise Lost
Noen kommer sikkert til å synes dette er et kjedelig og ordinært naturbilde. Men for meg så er det ren og skjær idyll. Bildet er tatt i Sildvika, Rørvik. Ble veldig fornøyd med hvordan jeg klarte å fange sola på bildet, og få båtsiluettene i bakgrunnen. Vet ikke hva dere andre synes?
Bildet inngår i albumet Diverse Naturbilder - Et par av de naturbildene jeg har tatt i det foregående år som jeg synes ble rimelig bra til meg å være, fortsatt veldig amatør husk :)
Utstyr
  • Kodak DC3400 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger479
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_45050} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Nils G.

Fint og stemningsfullt. Jeg synes sidene er litt mørke og innholdsløse.
Nils
Elisabeth H. N.

Fine toner, båten er med på å feste blikket.
Elisabeth
Bjørn J.

Da du var der opplevde du det sikkert som idyll, men du har ikke klart å formidlle den fine stemningen videre med bildet ditt. Ikke til meg iallefall. Det er et helt greit bilde med fint lys på himmelen, men det vekker altså ingen følelser eller reksjoner hos meg. Det er veldig vanlig at fotografer plukker ut bilder som de synes er flotte fordi de har minner knyttet til dem. Husk at betrakterne ikke har de minnene, og dermed må bildet være så bra at de klarer å fornemme hvordan det var der!
Rent teknsik er horisonten midtplassert og i tillegg skjev. Det siste er slurv som du lett kan fikse. Hvis himmelen var fin videre oppover, ville jeg plassert horisonten lavere. Eller kuttet noe nederst.
Avsluttet .

Fanger sola helt nydelig og stemingen er idyllisk, ja! Ville kanskje prøvd å kutte det mørke helt i toppen...
Thomas B.

Enig med Bjørn. Fargene er flotte men kjedelig nederst og skjev horisont.

Thomas
Marcelo V.

jeg synes bildet er bra jeg ,det med horisonten er det eneste. At horisonten er plassert i midten gjør ingen ting. Det er allikevell en viss balanse i bildet.
MV
Øyvind A.

Fine farger. Skakk horisont distraherer. Jeg synes at slike motiver ofte blir mye bedre dersom en tør å legge horisonten enten høyt eller lavt.
mvh Øyvind
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu